«Με σύμμαχο την τεχνολογία και το δερματολόγο απογειώνουμε τη σεξουαλική μας ζωή και  μένουμε για πάντα νέες…. »

Κάθε γυναίκα μετά τα 35  της  πρέπει τουλάχιστον μία φορά το χρόνο να υποβάλλεται σε μία θεραπεία ανάπλασης των εσωτερικών & εξωτερικών γεννητικών της οργάνων , ώστε να αποφευχθεί η γήρανση του κόλπου, η συρρίκνωση των τοιχωμάτων του, η ξηρότητα  και μείωση  της σεξουαλικής ευχαρίστησης. Το οφείλει  άλλωστε στον εαυτό της.

Καθημερινά με επισκέπτονται στο ιατρείο μου γυναίκες που επιθυμούν να υποβληθούν σε όλες αυτές τις εξαιρετικές θεραπείες που έχουμε σήμερα στη διάθεση μας για να διατηρούμε νέα τα πρόσωπα μας ,να μεγαλώνουμε όμορφα  και να παλεύουμε το χρόνο. Και ενώ  με όλες τις ασθενείς μου, μετά από τόσες θεραπείες , έχουμε  μια ιδιαίτερη σχέση, διαπιστώνω οτι τα θέματα του κόλπου αποτελούν για πολλές από μας  ακόμη ταμπού. Στο άκουσμα όμως  ότι πλέον υπάρχει λύση είναι πολλά τα σπινθηροβόλα βλέμματα….

Η κλασματική θεραπεία fractional (CO2, fractional laser) είναι αυτή που μας άνοιξε το δρόμο. Η αποδιδόμενη  θερμότητα του λέιζερ στα τοιχώματα του κόλπου έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του όγκου τους και την πάχυνση  των ιστών. Λόγω της δημιουργίας νεοκολλαγονογένεσης τα τοιχώματα του κόλπου αποκτούν ελαστικότητα.  Η μέθοδος  έχει  πολλαπλές ενδείξεις ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας . Απευθύνεται σε όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν χαλάρωση του κόλπου τους  είτε μετά από φυσιολογικό τοκετό, είτε εξαιτίας  κατασκευής ,είτε γιατί απλά  θέλουν να απογειώσουν τη σεξουαλική τους ζωής. Επίσης βοηθάει όλες όσες αντιμετωπίζουν πρόβλημα ξηρότητας κόλπου με θεαματική βελτίωση μετά από μία μόνο θεραπεία.  Τέλος είναι εξαιρετικά ευεργετική σε ήπιες μορφές ακράτειας στην προσπάθεια, που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες διαφορετικών ηλικιών.

Είναι μέθοδος γρήγορη , και ανώδυνη . Γίνεται κατόπιν τοπικής αναισθησίας  στο ιατρείο ,έχει διάρκεια 20 ­-30 λεπτά και η γυναίκα φεύγει  έτοιμη να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές της δραστηριότητες.

Αφού βελτιωθεί η λειτουργικότητα της περιοχής , η θεραπεία μπορεί να συμπληρωθεί με  fillers υαλουρονικού οξέος στα εξωτερικά γεννητικά όργανα , εγχύσεις PRP εσωτερικά και εξωτερικά του κόλπου  κ.α. για ένα βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα , θεραπείες με αυξανόμενες funs τον τελευταίο καιρό…

Στην Αμερική άλλωστε  το διάστημα που έμεινα με χαρά διαπίστωσα ότι οι θεραπείες αυτές βρισκόταν  ήδη στο top ten των  πιο δημοφιλών θεραπειών!

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να εμπιστεύεστε  ιατρούς με εξειδίκευση στο Vaginal Rejuvenation  και το πρόσωπό σας στο δερματολόγο σας . Οι γυναίκες είναι πηγή ζωής και η προσωποποίηση της ομορφιάς και θα μου επιτρέψετε να τους έχω μια αδυναμία παραπάνω .

Θα πρέπει λοιπόν όχι μόνο να φαίνονται νέες εξωτερικά αλλά και να είναι.Και ειδικά όταν μιλάμε για το  δυνατό τους σημείο.

Μόνο όταν μια γυναίκα αισθάνεται νέα μέσα της νιώθει αυτοπεποίθηση και γίνεται ακαταμάχητη στα μάτια όλων αλλά κυρίως στα δικά της… ..

Kάποτε δεν είχαμε λύσεις . Σήμερα με σύμμαχο την τεχνολογία και το δερματολόγο μας , δεν έχουμε  πια δικαιολογία….

Έτσι τα χαμόγελα  των γυναικών πληθαίνουν!

Αξίζει να σας εκμυστηρευτώ πως τα λουλούδια στο βάζο του γραφείου μου είναι από το σύζυγο ασθενούς μου η οποία  υποβλήθηκε στη θεραπεία  αυτή είκοσι μέρες πριν…….

INFO
Κάθε γυναίκα μετά τα 35, οφείλει να κάνει δώρο  στον εαυτό της τουλάχιστον μία φορά το χρόνο μια θεραπεία αντιγήρανσης των γεννητικών της οργάνων στο δερματολόγο της ώστε να αποφύγει την πρόωρη  γήρανση τους.

Recent Posts

Ιστορικό

Kατηγορίες

Μεταστοιχεία