Μέσα σε μια γυναικεία τσάντα ως συνήθως μπορείς να βρεις τα πάντα, το ίδιο και στη δικιά μου!

Υπάρχουν όμως κάποια προϊόντα που θα τα βρεις πάντα.

Κρέμα χεριών: Aπαραίτητη αλλά και αγαπημένη συνήθεια μέσα στην ημέρα να ενυδατώνω συχνά τα χέρια μου. Τα εξεταστικά γάντια και η συχνή επαφή με το νερό κατά τη διάρκεια του ιατρείου ταλαιπωρούν τα χέρια μου  τα οποία διαρκώς διψούν για λίγη ενυδάτωση . Όλοι μας έχουμε ανάγκη να ξεκουράζουμε τα χέρια μας μέσα στην ημέρα και μια καλή κρέμα χεριών είναι η ιδανική λύση.

Lip balm: Eνυδατώνω συχνά τα χείλη μου μέσα στην ημέρα , έτσι τέτοια  προϊόντα μου είναι απολύτως απαραίτητα.

Sunscreen : Ελπίζω ότι έχει γίνει πλέον καθημερινή συνήθεια όλων η χρήση αντηλιακού υψηλού δείκτη και ότι υπάρχει ένα τέτοιο προϊόν και στη δική σας τσάντα για ανανέωση μέσα στη μέρα. Προσωπικά δεν το ξεχνώ ποτέ!

Parfum: Έχω πάντα μαζί μου το αγαπημένο μου άρωμα γιατί δεν είμαι ποτέ σπίτι για να το ανανεώσω!

Hair elixir: Θεωρώ πολύ θηλυκό να αποπνέουν τα μαλλιά μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας και αυτό το προϊόν το έχω λατρέψει. Λίγες σταγόνες αρκούν για να μου φτιάξουν τη μέρα.

Hair vitamins: Έχω πάντα τις αγαπημένες μου βιταμίνες μαζί μου ώστε να μην ξεχνώ να παίρνω οπωσδήποτε μια μέσα στην ημέρα. Βοηθούν τα μαλλιά μου να διατηρούν τον όγκο τους και να προστατεύονται από τις συνεχείς τεχνικές εργασίες στο κομμωτήριο.

Recent Posts

Ιστορικό

Kατηγορίες

Μεταστοιχεία