Τα βιομιμιτικά πεπτίδια συμμετέχουν σε πολλές βιολογικές διαδικασίες στο σώμα μας, συμβάλλοντας στην ομοιόσταση του οργανισμού καθώς και σε πολλές βασικές του  λειτουργίες.

Σε οτι αφορά το δέρμα μας συμβάλλουν  στην διακυτταρική επικοινωνία, ενεργοποιώντας τον καταρράκτη αντιδράσεων της κυτταρικής αποκατάστασης.

Ενισχύουν και στηρίζουν το συνδετικό ιστό διευκολύνοντας τις λειτουργίες των δερματικών κυττάρων.  Σε συνδυασμό με την αντιοξειδωτική τους δράση τα πεπτίδια αυτά προωθούν την κυτταρική αναγέννηση.

Με την πάροδο της ηλικίας ο ρυθμός αναπαραγωγής των κυττάρων του δέρματος  και της σύνθεσης κολλαγόνου μειώνεται και έτσι τα αμινοξέα αποτελούν τα απαραίτητα δομικά συστατικά που θα ενεργοποιήσουν τους κατάλληλους μηχανισμούς και θα συμβάλλουν στην αποκτάσταση της κυτταρικής φθοράς.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν, ευτυχώς για εμάς, γρήγορα την αναγκαιότητα αυτή και κατάφεραν να συνθέσουν στο εργαστήριο αντίστοιχα πεπτίδια, δημιουργώντας πιστά αντίγραφα των φυσικών.

Έτσι μπορούμε εξωγενώς να ενεργοποιούμε τους μηχανισμούς που μας ενδιαφέρουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το κάνει και το ίδιο μας το δέρμα.

Πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία που προσφέρει στο δέρμα μας  πραγματικά ευεργετικά αποτελέσματα, μια αναγέννηση εκ των έσω. Το προτεινόμενο πρωτόκολλο συνιστά  μια θεραπεία κάθε 15 ημέρες για συνολικά 4 θεραπείες, αλλά  μπορεί να διαφοροποιηθεί  και ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου. Το υλικό εγχύεται σε διάφορα βάθη μέσα στο δέρμα προσφέροντας μια πολυεπίπεδη βελτίωση της ελαστικότητας και του χαμένου  του όγκου.

Αποτελεί ιδανική φθινοπωρινή θεραπεία,  δεδομένου ότι το  δέρμα μας υποφέρει από την αφυδάτωση και τη φωτογήρανση που αφήνει πίσω του το κατά τα άλλα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Είναι όμως και ιδανικός τρόπος να ξεφορτωθούμε τις αντιαισθητικές λεπτές ρυτίδες που σχηματίζονται στις παρειές, ξέρετε αυτές που σιχαινόμαστε να βλέπουμε κάθε φορά που θέλουμε να τραβήξουμε μια σέλφι!

Αφού προηγηθεί τοποθέτηση αναισθητικής κρέμας για μισή  ώρα προς αποφυγή οποιασδήποτε ενόχλησης , ακολουθεί η εφαρμογή του υλικού μέσω λεπτής βελόνας σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Σε λιγότερο απο 45 λεπτά συνολκά στο ιατρείο ,το δέρμα σας θα γευθεί αυτό το πολύτιμο super food που θα το βοηθήσει  να αναγεννηθεί με έναν τρόπο φυσικό όπως μόνο αυτό ξέρει.

Recent Posts

Ιστορικό

Kατηγορίες

Μεταστοιχεία