Χαρτογράφηση

Αδιαμφισβήτητα η πιο απαραίτητη διαδικασία στην οποία πρέπει να υποβληθεί ο καθένας μας και φροντίζω να συμβουλεύω όλους όσους έρχονται στο ιατρείο μου για οποιδήποτε λόγο να κάνουν.

#Mapping

Χαρτογράφηση

Αδιαμφισβήτητα η πιο απαραίτητη διαδικασία στην οποία πρέπει να υποβληθεί ο καθένας μας και φροντίζω να συμβουλεύω όλους όσους έρχονται στο ιατρείο μου για οποιδήποτε λόγο να κάνουν. Ο καρκίνος του δέρματος είναι από τους πιο επιθετικούς καρκίνους και δεν πρέπει να είμαστε αμελείς όταν η λύση είναι εύκολη και απλή.

Αξίζει να διαθέσετε λίγο χρόνο για να καταγράψετε τους σπίλους (ελιές) σας σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο στο οποίο θα μπορείτε να ανατρέχετε κάθε φορά που έχετε την εντύπωση οτι μια ελιά έχει αλλάξει. Η διαδικασία είναι ανώδυνη. Ο ασθενής αφαιρεί το ρουχισμό και γίνεται απεικόνιση και καταγραφή μια προς μια των μελαχρωματικών βλαβών του σώματος.

Στη συνέχεια γίνεται ψηφιακή ανάλυση των βλάβων και κατηγοριοποίηση τους σε αθώες και ύποπτες. Γίνεται από εξειδικευμένο δερματολόγο και μόνο, με τη βόηθεια ειδικού εξοπλισμού. Στο ιατρείο μου έχω φροντίσει να διαθέτω το πιο αξιόπιστο παγκοσμίως σύστημα ψηφιακής χαρτογράφησης MOLEMAX HD ώστε οι ασθενείς να κάνουν υπεύθυνα το ετήσιο check up / annual skin check τους σε μια χώρα που ο ήλιος είναι πανταχού παρόν.

Εμείς και τα παιδιά μας δε θα πρέπει να αφήνουμε τις μελαχρωματικές βλάβες στην τύχη τους με τον καρκίνο του δέρματος να καραδοκεί …

MENU

Search
Close