Vaginal Rejuvenation

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την ανώδυνη και άμεση αντιμετώπιση της ξηρότητας και της χαλάρωσης του κόλπου.

#VaginalRejuvenation

Σχετικά με το Vaginal Rejuvenation

Έχετε ακράτεια, χαλάρωση ή ξηρότητα κόλπου; Γνωρίζατε ότι υπάρχει λύση; Οι γυναίκες είναι πηγή ζωής και η προσωποποίηση της ομορφιάς. Θα πρέπει λοιπόν να είναι όμορφες όχι μόνο εξωτερικά αλλά και… εσωτερικά! Το Vaginal Rejuvenation αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την σύσφιξη και ενυδάτωση του κόλπου.

Πιο συγκεκριμένα το Vaginal Rejuvenation είναι μια σχετικά νέα μέθοδος ανώδυνης και αναίμακτης επέμβασης, που χρησιμοποιεί ένα ειδικό μηχάνημα Laser ώστε να διορθώσει προβλήματα του κόλπου της γυναίκας.

H συγκεκριμένη  θεραπεία έχει σκοπό όχι μόνο την καθυστέρηση της γήρανσης του κόλπου, αλλά και την ανανέωσή του. Η κλασματική θεραπεία fractional (CO2, fractional laser) είναι αυτή που μας άνοιξε το δρόμο.

Το Laser CO2 είναι φως υψηλής ενέργειας, με μήκος κύματος 10600nm, που απορροφάται από το ενδοκυττάριο υγρό και προκαλεί εξάχνωση του ιστού. Η αποδιδόμενη θερμότητα του λέιζερ (laser) στα τοιχώματα του κόλπου διεγείρει τους ινοβλάστες των μη επιφανειακών στιβάδων, σε νεοκολλαγονογένεση, δηλαδή παραγωγή νέου κολλαγόνου, κάνοντας έτσι τα τοιχώματα του κόλπου πιο ελαστικά.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται η θεραπεία; 

Η μέθοδος απευθύνεται σε όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν κολπική χαλάρωση που μπορεί να οφείλεται:

 • είτε σε φυσιολογικό τοκετό,
 • είτε λόγω κατασκευής οι κολπικοί ιστοί είναι χαλαροί (κληρονομικοί παράγοντες),
 • είτε στο σύγχρονο τρόπο ζωής (π.χ. έλλειψη γυμναστικής, μετά από μεγάλη απώλεια σωματικού βάρους, κάπνισμα, άρση επί μακρού χρονικού διαστήματος βαρέων αντικειμένων, κ.ά.)

Φυσικά, το Vaginal προτείνεται και σε γυναίκες που θέλουν να απογειώσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Είναι ευεργετική εφαρμογή σε περιπτώσεις ξηρότητας κόλπου, όπου το πρόβλημα υποχωρεί αισθητά.

Επίσης, βοηθάει όσες γυναίκες υποφέρουν από μικρού βαθμού ακράτεια (stress incontinence) με θεαματική βελτίωση σε μια μόνο θεραπεία. Ειναι μέθοδος γρήγορη και ανώδυνη.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Πλεονεκτήματα

 • Άμεση σύσφιγξη κόλπου
 • Αισθητή ενυδάτωση του κόλπου από την πρώτη μόλις θεραπεία
 • Αντιμετώπισης της ακράτειας
 • Σύντομη και εύκολη διαδικασία που πραγματοποιείται στο ιατρείο
 • Δεν απαιτείται πολύς χρόνος
 • Δεν απαιτείται αναισθησία
 • Κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία με πραγματικά αποτελέσματα
 • Τα αποτελέσματα κρατάνε από 2 έως 3 χρόνια
 • Αποφυγή του χειρουργείου που συνήθως απαιτείται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του πυελικού εδάφους

 

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και ποια είναι η διαδικασία;

Διαρκεί περίπου μισή ώρα και στο διάστημα αυτό, με ένα σπρέι ξυλοκαΐνης κάνουμε μια τοπική αναισθησία στην περιοχή ώστε η θεραπεία να είναι εντελώς ανώδυνη και στη συνέχεια εφαρμόζουμε το λέιζερ ενδοκολπικά.

Μοιάζει με τη διαδικασία του κολπικού υπερήχου με τη διαφορά ότι εδώ εισέρχεται στον κόλπο η κεφαλή του λέιζερ που σκανάρει τα τοιχώματα του κόλπου ώστε να μας δώσει στη συνέχεια τα θεαματικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας, αλλά συστήνεται η αποχή από την σεξουαλική επαφή για 5-7 ημέρες. Συνήθως απαιτείται μια και μόνο εφαρμογή αναλόγως πάντα της κλινικής εικόνας. Προτείνεται επανάληψη μια φορά το χρόνο ως συντήρηση.

Φεύγετε από το ιατρείο χωρίς πόνο και συνεχίζετε κανονικά τη μέρα σας.

Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας;

Το κόστος θα είναι το ίδιο ανεξαρτήτως του αριθμού των συνεδριών που θα απαιτηθούν ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Επειδή όμως εξαρτάται και από άλλους παράγοντες (πχ η τεχνική LVR μπορεί να συνδυαστεί με άλλες τεχνικές πλαστικής αιδοίου ή των χειλέων ανάλογα την περίπτωση, όπως επίσης και με ενίσχυση του σημείου G), επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να γίνει μια πρώτη εκτίμηση.

Χαίρομαι να βλέπω τις γυναίκες να ανακτούν την αυτοπεποίθηση τους.

Είναι για μένα ένα προσωπικό στοίχημα!

MENU

Search
Close