Ρυτίδες έκφρασης

Επιστροφή στο φυσικό αποτέλεσμα με νέας γενιάς μπότοξ!

#Βotox

Πλεονεκτήματα του Μπότοξ (botox)

 Το μπότοξ (botox) πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης που στοχεύει στις κινητικές ρυτίδες του προσώπου. Όσες νέες θεραπείες και αν προκύψουν, το μπότοξ θα είναι πάντα απαραίτητο και θα σας πω γιατί…

Η εφαρμογή του είναι γρήγορη και ανώδυνη για τη διόρθωση των ρυτίδων έκφρασης, δίνει μια νεανικότερη όψη, χωρίς να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να παγώνει η έκφραση.

Εφαρμόζουμε ειδική  τεχνική ώστε η έκφραση να  παραμένει, ενώ αποχωριζόμαστε την έντονη ρυτίδωση.

Το μέτωπο, το μεσόφρυο και η περιοφθαλμική περιοχή είναι οι ζώνες που φρεσκάρονται άμεσα, ενώ το μπότοξ (botox) εφαρμόζεται και στο κατώτερο πρόσωπο για τη βελτίωση του περιγράμματος, των ρυτίδων καπνιστή και την ανόρθωση του λαιμού. Απαιτείται βέβαια εδώ σωστή επιλογή περιστατικών.

Το botox είναι μια πρωτεΐνη (αλλαντοτοξίνη) που προκαλεί μια παροδική χαλάρωση των μυών στις περιοχές έντονης σύσπασης, η οποία εγχύεται μέσω μιας λεπτής βελόνας στους μύες και έχει τοπική και μόνο απορρόφηση.

Δε χρειάζεται κάποια ειδική προετοιμασία πριν την εφαρμογή. Θεωρείται «lunch break» θεραπεία που σημαίνει ότι μπορούμε να επιστρέψουμε άμεσα στη δουλειά μας, στον καφέ μας, στη βόλτα μας ή σε κάθε είδους δραστηριότητα. Είναι απόλυτα ασφαλής θεραπεία, έχουμε πολυετή δεδομένα πια και χωρίς σημαντικές παρενέργειες.

Η αποφυγή αλκοόλ και αντιφλεγμονωδών χαπιών θα απομακρύνει το ενδεχόμενο κάποιας μικρής μελανιάς. Το πρόσωπο εμφανίζει αμέσως μετά τη θεραπεία έναν ήπιο τοπικό ερεθισμό, στο σημείο της έγχυσης ο οποίος υποχωρεί μέχρι να φύγει ο ασθενής από το ιατρείο ή εντός μισής ώρας από την εφαρμογή.

Πλεονεκτήματα του Μποτοξ (botox)

  • Απόλυτα ασφαλές
  • Ανώδυνο
  • Χαμηλό κόστος
  • Αποτελεί μία lunch break θεραπεία
  • Ορατά αποτελέσματα από την 1η μέρα
  • Μπορείς να το επαναλάβεις όσες φορές θέλεις
  • Άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα
  • Εξατομικευμένη θεραπεία βάσει των ατομικών στόχων και αναγκών

Tι πρέπει να γνωρίζω;

Αντενδείξεις

Μόνη επίσημη αντένδειξη αποτελεί η μυασθένεια Gravis. Παρ’όλα αυτά στο ιατρείο μας πάντα φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε με ακρίβεια για το ατομικό ιστορικό του κάθε επισκέπτη μας για να γίνονται με ασφάλεια οι εκάστοτε θεραπείες.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα της θεραπείας; 

Η μέση διάρκεια του αποτελέσματος είναι 4-6 μήνες. Όσο όμως εμείς επαναλαμβάνουμε τη θεραπεία – συνήθως συνειστώ δύο φορές το χρόνο – τόσο η διάρκεια του αποτελέσματος μεγαλώνει αφού οι μύες χαλαρώνουν και η συσπάσεις είναι πιο ήπιες. Παντοτινός στόχος του ιατρείου μας θα είναι η παροχή ενός φυσικού αποτελέσματος.

Γενικά όμως το μπότοξ είναι μια θεραπεία που μπορούμε να επαναλαμβάνουμε όσο έχουμε διάθεση, αλλά μπορούμε και να τη διακόψουμε ανά πάσα στιγμή έχοντας φρενάρει ήδη αρκετά το χρόνο.

Είναι ασφαλές το botox; 

Δεν αποτελεί καινούργια θεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολυετή δεδομένα, όχι μόνο από αισθητικές θεραπείες που εφαρμόζονται σε εκατομμύρια ασθενών παγκοσμίως, αλλά και από συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων που χρησιμοποιούν το μποτοξ σε πολλαπλάσιες ποσότητες.

 

Πρέπει να κάνω συνέχεια; 

Όσο έχουμε διάθεση, μπορούμε να επαναλαμβάνουμε τη θεραπεία ,αλλά μπορούμε και να τη διακόψουμε ανα πάσα στιγμή έχοντας φρενάρει ήδη αρκετά το χρόνο.

Αν σταματήσω θα γίνω χειρότερα;

Αυτό είναι ένας μύθος που δεν κατάλαβα ποτέ πως διαδόθηκε. Το σίγουρο είναι ότι δεν ισχύει, ότι το μπότοξ (botox) δίνει μια νεανική και ξεκούραστη όψη και είναι από τις θεραπείες που δύσκολα αποχωρίζεται κανείς. Προσωπικά την επαναλαμβάνω ανελλιπώς 2 φορές το χρόνο.

Το μπότοξ (botox) δίνει μια νεανική και ξεκούραστη όψη και είναι από τις θεραπείες που δύσκολα αποχωρίζεται κανείς.  Είναι η ιδανικότερη θεραπεία με διαφορά για το ανώτερο πρόσωπο.

MENU

Search
Close