Ψωρίαση

Η ψωρίαση είναι μια χρόνια, ανοσολογικώς διαμεσολαβούμενη νόσος που εμφανίζεται σε οποιαδήποτε ηλικία και προσβάλει εξίσου και τα δύο φύλα.

#Psoriasis

Ψωρίαση

Η ψωρίαση είναι μια χρόνια, ανοσολογικώς διαμεσολβούμενη νόσος που εμφανίζεται σε οποιαδήποτε ηλικία και προσβάλει εξίσου και τα δύο φύλα. Πρόκειται για κληρονομικά προδιατεθειμένα άτομα και οι κλινικες εκδηλώσεις είναι οι ποικίλες. Μπορεί να εντοπίζεται στο δέρμα, το τριχωτό της κεφαλής, τα νύχια και τις αρθρώσεις, ενώ μπορεί να συνυπάρχει ή να συσχετίζεται με άλλες φλεγμονώδεις νόσους.

Σήμερα μεγάλο κομμάτι της έρευνας που αφορά τα δερματικά νοσήματα αγκαλιάζει την ψωρίαση, υπάρχουν διαθέσιμες ποικίλες διαφορετικές θεραπείες και ανακοινώνονται διαρκώς νέες. Γι’ αυτό είναι κρίμα να ταλαιπωρήστε από ένα πρόβλημα του οποίου η λύση είναι ήδη διαθέσιμη. Ελάτε να δούμε το ιστορικό σας και να κουβεντιάσουμε ποια από τις διαθέσιμες θεραπείες είναι η πιο κατάλληλη για εσάς.

Τοπική αγωγή, από του στόματος σκευάσματα, νέας γενιάς βιολογικές θεραπείες, σίγουρα κάποια θα σας λύσει το πρόβλημα. Θα δείτε…

MENU

Search
Close