Υαλουρονικό οξύ (Fillers)

Το υαλουρονικό οξύ είναι συστατικό του δέρματος μας και βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες μέσα σε αυτό.

#Fillers

Yαλουρονικό οξύ (fillers)

Για όσους δεν το γνωρίζουν θέλω να σας πω οτι το υαλουρονικό οξύ είναι συστατικό του δέρματος μας και βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες μέσα σε αυτό.
Για καλή μας τύχη η φαρμακευτική βιομηχανία έχει καταφέρει να το αναπαράγει με σκοπό να το χρησιμοποιούμε στην αισθητική ιατρική για την αναπλήρωση των χαμένων όγκων του προσώπου στα πλαίσια της γήρανσης ή γιατί απλά θέλουμε να ενισχύσουμε κάποιες δομές του προσώπου όπως για παράδειγμα τα ζυγωματικά ή τα χείλη.
Τοποθετείται με τη μορφή εμφυτεύματος, με έγχυση μέσω βελόνας ή κάνουλας ,είναι εξαιρετικά υδρόφιλο συγκεντρώνοντας γύρω του μόρια νερού βοηθώντας την αποκατάσταση του χαμένου όγκου.

Είναι ένα αναντικατάστατο εργαλείο που στα χέρια ενός έμπειρου γιατρού μπορεί να γίνει το μέσο για την μεταμόρφωση ενός προσώπου γυρίζοντας το χρόνο πραγματικά αρκετά χρόνια πίσω. Συνηθίζω να περνάω αρκετό χρόνο με τον ενδιαφερόμενο αξιολογώντας το πρόβλημα σε βάθος.

Μετά από ώριμη σκέψη, αξιολόγηση των αναγκών του προσώπου και της επιθυμίας του ασθενή εξηγώ τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσω το ζήτημα καθώς και τα στάδια που θα ακολουθήσουν. Υπάρχουν εμφυτεύματα με διαφορετικής πυκνότητας υαλουρονκό οξύ , κατάλληλες για διαφορετικές περιοχές του προσώπου, διαφορετικά βάθυ και και διαφορετικές τεχνικές.

Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο προϊόντα εγκεκριμένα από την FDA και αυτά θα σας συνιστούσα να προτιμάτε κ εσεις. Στην αγορά κυκλοφορούν ποικίλα υλικά μέτριας ή ακόμα και κακής ποιότητας… δεν τα δικαιούστε…. το δέρμα είναι ανοσολογικό όργανο και θα πρέπει να το σεβόμαστε γιατί διαφορετικά μας εκδικείται!

MENU

Search
Close