Οξυγονοθεραπεία

Το Oxygeneo ειναι μια από τις πιο ευχάριστες θεραπείες των ασθενών αλλά και δική μου στο ιατρείο, γιατί συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της μικροκρυσταλλικής απολέπισης με τη βαθιά αναζωογόνηση του δέρματος εκ των έσω.

#Oxygeneo

Οξυγονοθεραπεία

Το Oxygeneo ειναι μια από τις πιό ευχάριστες θεραπείες των ασθενών αλλά και δική μου στο ιατρείο, γιατί συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της μικροκρυσταλλικής απολέπισης με τη βαθιά αναζωογόνηση του δέρματος εκ των έσω.

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και παρά την επιφανειακή εφαρμογή προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα κατά της γήρανσης, αφού επιδρά στα βαθύτερα επίπεδα της επιδερμίδας προσφέροντας βαθειά οξυγόνωση.

Η απολέπιση της ανώτερης στοιβάδας απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, εξομαλύνει και ανανεώνει το δέρμα, καθιστώντας δυνατή την απορρόφηση των ενεργών θρεπτικών συστατικών. Οι φυσαλίδες CO2 που απελευθερώνονται διεισδύουν απαλά στην επιφάνεια του δέρματος στέλνουν στην περιοχή αίμα πλούσιο σε οξυγόνο, αυξάνοντας την τριχοειδική ροή και τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό, νεανικό και λαμπερό δέρμα. Ιδανική θεραπεία για να αναδείξετε το νυφικό μακιγιάζ για μια ανεπανάληπτη εμφάνιση τη μεγάλη ημέρα…

Είναι ανώδυνη και ευχάριστη μέθοδος διάρκειας 40 λεπτών. Μπορεί να εφαρμοστεί εφάπαξ ή να επαναληφθεί σε τακτά διαστήματα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος για βέλτιστη διάρκεια αποτελέσματος.

MENU

Search
Close