Νήματα Σώματος

Τα νήματα είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του σώματος χωρίς επέμβαση.

#Τhreads

Νήματα

Τα νήματα είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του σώματος χωρίς επέμβαση. Τα νήματα PDO είναι 100% βιο-απορροφήσιμα. Σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και στηρίζει τους ιστούς του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο. Αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για την ήπια ή ακόμα και τη σημαντική χαλάρωση.

Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι οτι σε μία μόλις συνεδρία εχουμε ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς νυστέρι, τομές και ράμματα. Ανάλογα με το πρόβλημα και την επιθυμία του ασθενή, μπορούν να εφαρμοστούν είτε PDO νηματα ,είτε νήματα ανόρθωσης COG.

Σε περιοχές του σώματος όπου η χαλάρωση είναι ορατή, τα νήματα αποτελούν μια εντυπωσιακή και ταυτόχρονα ασφαλή και άμεση λύση . Το δέρμα ενισχύεται , η περιοχή ανορθώνεται και το περίγραμμα του σώματος σμιλεύεται.

Τα Νήματα Σώματος – κύριο συστατικό των οποίων είναι η Πολυδιοξανόνη (Polydioxanone) – εισάγονται με τη βοήθεια μιας ατραυματικής βελόνας κάτω από την επιφάνεια του δέρματος και ο μικροτραυματισμός αυτός καθώς και η διαδικασία απορρόφησης των νημάτων, διεγείρει την σύνθεση κολλαγόνων ινών και ελαστίνης, πρωτεϊνών που χαρίζουν σφριγηλότητα και σύσφιγξη, με αποτέλεσμα θεαματική αισθητική βελτίωση.

MENU

Search
Close