Νήματα Προσώπου (Thread lift)

Αν φαντάζεστε οτι μπορεί να γίνει μια διαδικασία παρόμοια με lifting στη διάρκεια μιας επίσκεψης στο ιατρείο, αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε στη διάθεσή μας τα νήματα.

Νήματα Προσώπου (Thread lift)

Νήματα / Thread lift

Αν φαντάζεστε οτι μπορεί να γίνει μια διαδικασία παρόμοια με lifting στη διάρκεια μιας επίσκεψης στο ιατρείο, αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε στη διάθεσή μας τα νήματα. Υπάρχουν πολλών ειδών νήματα τα οποία είναι ικανά να δώσουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Γιαυτό όταν μιλάμε για αυτή τη θεραπεία πρέπει να διευκρινίζουμε τι ακριβώς εννοούμε ώστε να μην απογοητεύουμε τους ασθενείς με διαφορετικές προσδοκίες. Τα απλά PDO νήματα δίνουν έναν ωραίο φρεσκάρισμα στο πρόσωπο. Οταν μιλάμε όμως για βελτίωση του περιγράμματος και remodeling του προσώπου, τότε υπάρχει ανάγκη για τοποθέτηση νημάτων ανάρτησης. Τη λύση θα μας δώσουν είτε τα νήματα COG, είτε τα Aptos ή Sillouete Soft για βέλτιστα αποτελέσματα.

Προσωπικά αφού μετρήσω τια αναλογίες του προσώπου και αξιολογήσω το πρόβλημα, συστήνω εξατομικευμένα μια λύση που πιστεύω οτι θα ικανοποιήσει την ανάγκη του κάθε ασθενή .

Α….. και προσοχή….. τα νήματα δεν ειναι πορτοκάλια, δεν αξιολογούνται με την ποσότητα …. πόσα θα βάλω, που θα τα βάλω….κλπ. Ελάτε να βρούμε υπεύθυνα την καλύτερη λύση για σας ….