Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση Είμαι πραγματικά υπερήφανη για τα αποτελέσματα που έχει πετύχει το ιατρείο μου σχετικά με αυτή τη θεραπεία σώματος.

#liposuction

Λιποαναρρόφηση

Είμαι πραγματικά υπερήφανη για τα αποτελέσματα που έχει πετύχει το ιατρείο μου σχετικά με αυτή τη θεραπεία σώματος. Πρόκειται για την απόλυτη μέθοδο οριστικής απαλλαγής από το τοπικό πάχος εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Το smartlipo αποτελεί σύστημα λιπόλυσης, εγκεκριμένο από το FDA της Αμερικής (2006) και αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη λιποαναρρόφηση. Είναι minimal invasive μέθοδος και μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε πλήθος περιοχών όπως κοιλιά, γλουτοί, μέση, love handles, καθώς και χέρια, γόνατα, στήθος (περιπτώσεις γυναικομαστίας ), λαιμό, διπλοσάγονο, καθώς και μικρές περιοχές του προσώπου. Παρέχει, δηλαδή, λύση ακόμα και σε περιοχές που μέχρι πρότινος δεν μπορούσαμε να προσεγγίσουμε αποτελεσματικά.

Η εξαιρετικά λεπτή οπτική ίνα του laser ( 2 χιλιοστά) εισέρχεται μέσω του δέρματος στη λιποζώνη και εκπέμπει ένα μήκος κύματος ικανό να υγροποιήσει το λίπος, να το μετατρέψει σε χυμό και στη συνέχεια να το αναρροφήσουμε. Έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά μπορούμε να το απομακρύνουμε μια για πάντα από το σώμα σας. Το τεράστιο πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής και αυτό που την κάνει να υπερέχει έναντι της κλασικής μεθόδου είναι η σύσφιξη που γίνεται ταυτόχρονα στην περιοχή, λόγω της εφαρμογής του λέιζερ τοπικά. Ο ασθενής δεν αισθάνεται ενόχληση διότι προηγείται τοπική αναισθησία. Η διαδικασία της εκπομπής του λέιζερ είναι ανώδυνη. Στη συνέχεια ακολουθεί η αναρρόφηση και η συλλογή του λίπους με το αποτέλεσμα να είναι άμεσο και μόνιμο.

Αποτελεί ασφαλή μέθοδο χωρίς σημαντικές παρενέργειες. Είναι πιθανή η δημιουργία κάποιου μώλωπα τοπικά εξαιτίας του χειρισμού. Δεν γίνονται ράμματα, ούτε υπάρχουν μετεγχειρητικές ουλές. Ο ασθενής μπορεί να φύγει από το ιατρείο και επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Πλεονεκτήματα σε σχέση με την κλασική λιποαναρρόφηση:
• Δεν απαιτεί γενική αναισθησία
• Είναι ελάχιστα επεμβατική διαδικασία και γίνεται με ασφάλεια στο ιατρείο χωρίς να χρειάζεται νοσηλεία ο ασθενής.
• Δεν υπάρχουν μετεγχειρητικές ουλές
• Λόγω της ομοιόμορφης εκπομπής του λέιζερ δεν προκαλούνται ανομοιομορφίες στο σώμα, σε αντίθεση με την κλασική μέθοδο.
• Είναι πιο οικονομική θεραπεία σε σχέση με την κλασική λιποαναρρόφηση αφού δεν απαιτούνται έξοδα χειρουργείου και αναισθησιολόγου.
• Είναι ιδανική μέθοδος για όσους ονειρεύονται τα αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης αλλά δεν ήθελαν να υποβάλουν τον εαυτό τους στη διαδικασία ενός επίπονου χειρουργείου.

MENU

Search
Close