Λεπτές Γραμμές

Οι αντιαισθητικές λεπτές γραμμές που εμφανίζονται στις παρειές μπορούν να αποτελέσουν πια παρελθόν.

Λεπτές Γραμμές

Λεπτές Γραμμές

Vampire Therapy ή αλλιώς η θεραπεία με το αίμα

Πρόκειται για την απόλυτη θεραπεία αντιγήρανσης. Γίνεται αιμοληψία μικρής ποσότητας αίματος ,διαδικασία ανάλογη αυτής που πραγματοποιείται προκειμένου να κάνουμε εξετάσεις αίματος. Το δείγμα στη συνέχεια επεξεργάζεται, φυγοκεντρείται και συλλέγονται τα συμπυκνωμένα αιμοπετάλια. Με μια πολύ λεπτή βελόνα, διοχετεύουμε το υλικό σε ολόκληρο το πρόσωπο ακόμη και στην περιοχή των ματιών, τις περιστοματικές ρυτίδες, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Οι ιστοί αναγεννόνται και βελτιώνεται η όψη του δέρματος αφού λεπτές ρυτίδες και άλλες ατέλειες του προσώπου μειώνονται σημαντικά. Εντυπωσιακά είναι και τα αποτελέσματα της μεθόδου στις ουλές ακμής. Η βιολογική αυτή θεραπεία έχει τη μοναδική ικανότητα να αναγεννά τους ιστούς στους οποίους εφαρμόζεται και αυτή είναι μια εμπειρία που μας έρχεται από τις μονάδες εγκαυμάτων όπου και πρωτοχρησιμοποιήθηκε.

Έτσι είναι μια εκπληκτική λύση για τις περισσότερες από τις παθήσεις του τριχωτού και των μαλλιών αφού προάγει την πύκνωση των μαλλιών και τη βελτίωση της εμφάνισης του τριχωτού. Συνδυάζεται ιδανικά με microneedling, fractional lasers, RF για ένα βέλτιστο αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Skin boosters

Ονομάζονται skin quality therapies και είναι πολύ αγαπημένες μου θεραπείες. Πρόκειται για ενέσιμες θεραπείες υαλουρονικού οξέος που εφαρμόζονται με ειδική τεχνική, και τις οποίες συστήνω συχνά στους ασθενείς μου γιατί θεωρώ ότι τα οφέλη για το δέρμα τους είναι αναντικατάστατα . Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα μας χάνει το κολλαγόνο, την ελαστίνη και το υαλουρονικό του οξύ με αποτέλεσμα να γίνεται πιο τραχύ, λιγότερο ελαστκό και θαμπό. Ευτυχώς μπορούμε να ανακόψουμε τη διαδικασία αυτή διοχετεύοντας μικρές σταγόνες υαλουρονικού οξέος στο χόριο, σε ολόκληρο το πρόσωπο, βελτιώνοντας έτσι την ενυδάτωση του και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Αυτό σημαίνει βελτίωση των λεπτών γραμμών, πιο σφριγηλό, φωτεινό και λαμπερό δέρμα. Σημαντικό για μένα είναι ότι με αυτό τον τρόπο προλαμβάνουμε έμμεσα την αλλοίωση του περιγράμματος (σε συνδυασμό ίσως με άλλες εξατομικευμένες θεραπείες) ώστε να διατηρήσουμε ένα σφριγηλό πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.