Κονδυλώματα(HPV)

Κονδυλώματα (HPV) Πρόκειται για μια ιογενή λοίμωξη από τους ιούς της οικογένειας των HPV κατά την οποία προκαλούνται βλάβες στα εξωτερικά ή/και στα εσωτερικά γεννητικά όργανα.

#hpv

Κονδυλώματα (HPV)

Πρόκειται για μια ιογενή λοίμωξη από τους ιούς της οικογένειας των HPV (Human Papillary Virus) κατά την οποία προκαλούνται βλάβες στα εξωτερικά ή/και στα εσωτερικά γεννητικά όργανα. Στόχος είναι η μείωση των βλαβών και κατά συνέπεια του ιικού φορτίου, ώστε σταδιακά να απαλλαγούμε από αυτά. Απαιτείται συστηματική προσπάθεια και θεραπεία και τα κονδυλώματα θα αποτελούν πια παρελθόν. Οι υποτροπές της νόσου οφείλονται, κατά κανόνα, είτε σε ελλιπή αγωγή είτε σε ελλιπή παρακολούθηση είτε σε πιθανή επαναμόλυνση. Ο δερματολόγος εξετάζει προσεκτικά όλη την περιοχή που ενδεχομένως να πάσχει και προτείνει την ενδεδειγμένη αγωγή. Φυσικά, δεν ξεχνάμε ποτέ το τεστ Παπανικολάου (Τεστ ΠΑΠ) ώστε να έχουμε πλήρη έλεγχο της δραστηριότητας της νόσου.

Το ιατρείο μας διαθέτει το πλέον εξελιγμένο μηχάνημα laser που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις βλάβες του HPV, δηλαδή τα κονδυλώματα, χωρίς να αφήνει κανένα σημάδι και χωρίς δημιουργία αντιαισθητικών ουλών στην ευαίσθητη αυτή περιοχή.

MENU

Search
Close