Hifu

Hifu Η τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) αποτελεί μία μη-επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί υπέρηχους για lifting και τόνωση του δέρματος. Αποτελεί την πιο πρωτοποριακή θεραπεία που υπάρχει αυτή την στιγμή στον χώρο της αισθητικής ιατρικής για facelift και body contouring.

#hifu

Hifu

Η τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) αποτελεί μια σύγχρονη πρωτοποριακή θεραπεία  στον χώρο της αισθητικής ιατρικής που επιτυγχάνει θεαματικά αποτελέσματα σε facelift και body contouring. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί υψηλής συχνότητας κύματα υπερήχων προς όφελος των ιστών του δέρματος, οι οποίοι ανορθώνονται στο βαθμό ενός χειρουργικού lifting, προκαλώντας σύσφιξη και ανόρθωση μεγάλης διάρκειας σε πρόσωπο και σώμα, χωρίς καμία βλάβη στο υπερκείμενο δέρμα.

Το SMAS είναι μια περιτονία που καλύπτει τους μύες του προσώπου συνολικά και αποτελεί τον στόχο των πλαστικών χειρουργών για ένα επιτυχημένο και εντυπωσιακό χειρουργικό lifting. Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος της συσκευής Hifu και έτσι εξηγούνται τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας αυτής.

Τι αποτελέσματα έχει η θεραπεία Hifu;

Μερικές από τις δυνατότητες της θεραπείας με HIFU είναι:

  • Λείανση των ρυτίδων του προσώπου
  • Βελτίωση του διπλοσάγονου
  • Μείωση της χαλάρωσης των βλεφάρων
  • Σύσφιξη στο οβάλ του προσώπου αλλά και του σώματος
  • Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας
  • Λιποδιάλυση
  • Πιο νεανικό δέρμα (μέτωπο, μάτια, στόμα, λαιμός)
  • Βελτίωση όψης ματιών (σακούλες, μαύροι κύκλοι)
  • Επιβράδυνση της γήρανσης
  • Ανασηκώνει & σφίγγει τα μάγουλα

 

Πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία με απολύτως μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, σχεδόν ανώδυνη σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα HIFU ενώ ο ασθενής δεν πρέπει να λάβει μυοχαλαρωτικό χάπι για να “αντέξει” την θεραπεία όπως συμβαίνει συνήθως.

Συνήθεις ερωτήσεις για τη θεραπεία Hifu

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται;

Έχω ξαναπεί πολλές φορές και θα συνεχίσω να το λέω, πως οι θεραπείες δεν έχουν ηλικία, αλλά τις υποδεικνύουν οι ανάγκες του κάθε προσώπου ή σώματος. Έτσι για παράδειγμα μια νέα κοπέλα που έχει χάσει βάρος ή έχει μια κληρονομική τάση για διπλοσάγονο μπορεί να επωφεληθεί από το HiFu παρά το νεαρό της ηλικίας της. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και σε μια γυναίκα 30-40 ετών. Φυσικά όσο η ηλικία προχωρά και οι ανάγκες αυξάνονται το Hifu είναι κατάλληλη θεραπεία για τις γυναίκες που αναζητούν ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς νυστέρι και θέλουν ανόρθωση του προσώπου και του οβάλ χωρίς να φαίνονται πρησμένες.

Υπάρχουν παρενέργειες; Πόσο ασφαλής είναι η θεραπεία Hifu;

Η τεχνολογία αυτή δεν έχει σημαντικές παρενέργειες εφόσον φυσικά εφαρμόζεται από ειδικά εκπαιδευμένους ιατρούς, και όχι σε κέντρα αισθητικής. Κάποιες ήπιες παρενέργειες όπως ερυθρότητα, αίσθημα τάσης, θερμότητας η μουδιάσματος είναι αναμενόμενες και χωρίς καμία ανησυχία υποχωρούν άμεσα. Οι υπέρηχοι χρησιμοποιούνται για ιατρικούς σκοπούς πάνω από πέντε δεκαετίες και δε συντρέχει λόγος ανησυχίας σχετικά με την ασφάλεια της εφαρμογής.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και υπόκειται στη φυσική φθορά του χρόνου που ακολουθεί. Γι’αυτό άλλωστε οι hifu κριτικές είναι τόσο καλές! Η διάρκεια του φυσικού αυτού αποτελέσματος ξεπερνά τους 14 μήνες, ενώ αν συνδυαστεί με άλλες θεραπείες στο ιατρείο το διάστημα αυτό διπλασιάζεται και το φυσικά νεανικό πρόσωπο είναι αυτό που θα βλέπετε στον καθρέφτη σας.

Συνιστώ τον συνδυασμό του Hifu με τις εξής θεραπείες

Μπορούμε να συνδυάσουμε το HIFU με την αγαπημένη μας θεραπεία για τις ρυτίδες ώστε να φροντίσουμε και το ανώτερο πρόσωπο. Επίσης με skin quality θεραπείες όπως με skinboostersμεσοθεραπεία και fillers που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τα θεαματικά αποτελέσματα του μη χειρουργικού αυτού λιφτινγκ.

Εύρος Κόστους

Το κόστος του φυσικού αυτού λιφτινγκ χωρίς νυστέρι, κυμαίνεται από 300-600 ευρώ αναλόγως του προβλήματος και της περιοχής εφαρμογής και προσαρμόζεται κατόπιν συζήτησης που θα κάνουμε μαζί ώστε να καταλήξουμε στη βέλτιστη λύση που θα σας κάνει πραγματικά χαρούμενους.

MENU

Search
Close