Χαλάρωση προσώπου

Η κουρασμένη όψη δεν αρέσει σε κανέναν και ειδικά σε εμάς τους ίδιους , ευτυχώς έχουμε πολλές επιλογές!!

Χαλάρωση προσώπου

Χαλάρωση προσώπου

Υαλουρονικό/fillers

Για όσους δεν το γνωρίζουν θέλω να σας πω ότι το υαλουρονικό οξύ είναι συστατικό του δέρματος μας και βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες μέσα σε αυτό. Για καλή μας τύχη η φαρμακευτική βιομηχανία έχει καταφέρει να το αναπαράγει με σκοπό να το χρησιμοποιούμε στην αισθητική ιατρική για την αναπλήρωση των χαμένων όγκων του προσώπου στα πλαίσια της γήρανσης ή γιατί απλά θέλουμε να ενισχύσουμε κάποιες δομές του προσώπου όπως για παράδειγμα τα ζυγωματικά ή τα χείλη. Τοποθετείται με τη μορφή εμφυτεύματος, με έγχυση μέσω βελόνας ή κάνουλας ,είναι εξαιρετικά υδρόφιλο συγκεντρώνοντας γύρω του μόρια νερού βοηθώντας την αποκατάσταση του χαμένου όγκου.
Είναι ένα αναντικατάστατο εργαλείο που στα χέρια ενός έμπειρου γιατρού μπορεί να γίνει το μέσο για την μεταμόρφωση ενός προσώπου γυρίζοντας το χρόνο πραγματικά αρκετά χρόνια πίσω. Συνηθίζω να περνάω αρκετό χρόνο με τον ενδιαφερόμενο αξιολογώντας το πρόβλημα σε βάθος . Μετά από ώριμη σκέψη , αξιολόγηση των αναγκών του προσώπου και της επιθυμίας του ασθενή εξηγώ τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσω το ζήτημα καθώς και τα στάδια που θα ακολουθήσουν.
Υπάρχουν εμφυτεύματα με διαφορετικής πυκνότητας υαλουρονκό οξύ , κατάλληλες για διαφορετικές περιοχές του προσώπου, διαφορετικά βαθύ και και διαφορετικές τεχνικές.
Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο προϊόντα εγκεκριμένα από των FDA και αυτά θα σας συνιστούσα να προτιμάτε κ εσείς. Στην αγορά κυκλοφορούν ποικίλα υλικά μέτριας ή ακόμα και κακής ποιότητας…. δεν τα δικαιούστε…. το δέρμα είναι ανοσολογικό όργανο και θα πρέπει να το σεβόμαστε γιατί διαφορετικά μας εκδικείται!

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Νήματα / Thread lift

Αν φαντάζεστε ότι μπορεί να γίνει μια διαδικασία παρόμοια με lifting στη διάρκεια μιας επίσκεψης στο ιατρείο, αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε στη διάθεσή μας τα νήματα. Υπάρχουν πολλών ειδών νήματα τα οποία είναι ικανά να δώσουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Γιαυτό όταν μιλάμε για αυτή τη θεραπεία πρέπει να διευκρινίζουμε τι ακριβώς εννοούμε ώστε να μην απογοητεύουμε τους ασθενείς με διαφορετικές προσδοκίες. Τα απλά PDO νήματα δίνουν έναν ωραίο φρεσκάρισμα στο πρόσωπο. Όταν μιλάμε όμως για βελτίωση του περιγράμματος και remodeling του προσώπου, τότε υπάρχει ανάγκη για τοποθέτηση νημάτων ανάρτησης. Τη λύση θα μας δώσουν είτε τα νήματα COG, είτε τα Aptos ή Sillouete Soft για βέλτιστα αποτελέσματα.

Προσωπικά αφού μετρήσω τις αναλογίες του προσώπου και αξιολογήσω το πρόβλημα, συστήνω εξατομικευμένα μια λύση που πιστεύω ότι θα ικανοποιήσει την ανάγκη του κάθε ασθενή .

Α….. και προσοχή….. τα νήματα δεν είναι πορτοκάλια, δεν αξιολογούνται με την ποσότητα …. πόσα θα βάλω, που θα τα βάλω….κλπ. Ελάτε να βρούμε υπεύθυνα την καλύτερη λύση για σας …

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Skin boosters

Ονομάζονται skin quality therapies και είναι πολύ αγαπημένες μου θεραπείες. Πρόκειται για ενέσιμες θεραπείες υαλουρονικού οξέος που εφαρμόζονται με ειδική τεχνική, και τις οποίες συστήνω συχνά στους ασθενείς μου γιατί θεωρώ ότι τα οφέλη για το δέρμα τους είναι αναντικατάστατα . Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα μας χάνει το κολλαγόνο, την ελαστίνη και το υαλουρονικό του οξύ με αποτέλεσμα να γίνεται πιο τραχύ, λιγότερο ελαστκό και θαμπό. Ευτυχώς μπορούμε να ανακόψουμε τη διαδικασία αυτή διοχετεύοντας μικρές σταγόνες υαλουρονικού οξέος στο χόριο , σε ολόκληρο το πρόσωπο , βελτιώνοντας έτσι την ενυδάτωση του και την ελαστικότητα της επιδερμίδας . Αυτό σημαίνει βελτίωση των λεπτών γραμμών, πιο σφριγηλό, φωτεινό και λαμπερό δέρμα. Σημαντικό για μένα είναι ότι με αυτό τον τρόπο προλαμβάνουμε έμμεσα την αλλοίωση του περιγράμματος (σε συνδυασμό ίσως με άλλες εξατομικευμένες θεραπείες ) ώστε να διατηρήσουμε ένα σφριγηλό πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

BBL Skin Tightening Laser Σύσφιξης Προσώπου / Λαιμού

Είναι μια πολύτιμη θεραπεία που θα βρείτε σε ελάχιστα ιατρεία της Αθήνας σε πολλά όμως της Αμερικής…. Χαίρομαι πολύ που φιλοξενώ αυτή την τεχνολογία στο ιατρείο μου ,γιατί δίνω μια λύση στους ασθενείς που αναζητώντας σύσφιξη στην περιοχή του προσώπου και ειδικά του λαιμού δεν είχαν ποτέ ικανοποιητικά αποτελέσματα παρά μόνο υποσχέσεις.

Ο λαιμός είναι μια δύσκολη περιοχή και έχω αναζητήσει επισταμένα συνδυαστικές εφαρμογές για ένα σοβαρό αποτέλεσμα στην περιοχή αυτή. Η φωτεινή ενέργεια που εκπέμπεται από τη συσκευή Sciton θερμαίνει τα ανώτερα επίπεδα του δέρματος, η θερμότητα απορροφάται από τις στοχευμένες περιοχές διεγείροντας τα κύτταρα του δέρματος ώστε να αναγεννηθούν.

Γίνεται με τον τρόπο αυτό ένα remodeling στο κολλαγόνο της περιοχής με αποτέλεσμα η διαδικασία αυτή να αποκαθιστά τη φυσική ομορφιά του δέρματος καθιστώντας το πιο ομαλό , πιο σφικτό και νεανικό.

Η θεραπεία διαρκεί 20 λεπτά και το κλασικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει 3 θεραπείες σε απόσταση ενός μήνα μεταξύ τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

VAMPIRE THERAPY ή αλλιώς η θεραπεία με το αίμα….

Πρόκειται για την απόλυτη θεραπεία αντιγήρανσης. Γίνεται αιμοληψία μικρής ποσότητας αίματος ,διαδικασία ανάλογη αυτής που πραγματοποιείται προκειμένου να κάνουμε εξετάσεις αίματος. Το δείγμα στη συνέχεια επεξεργάζεται, φυγοκεντρείται και συλλέγονται τα συμπυκνωμένα αιμοπετάλια. Με μια πολύ λεπτή βελόνα, διοχετεύουμε το υλικό σε ολόκληρο το πρόσωπο ακόμη και στην περιοχή των ματιών,τις περιστοματικές ρυτίδες, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Οι ιστοί αναγεννόνται και βελτιώνεται η όψη του δέρματος αφού λεπτές ρυτίδες και άλλες ατέλειες του προσώπου μειώνονται σημαντικά. Εντυπωσιακά είναι και τα αποτελέσματα της μεθόδου στις ουλές ακμής. Η βιολογική αυτή θεραπεία έχει τη μοναδική ικανότητα να αναγεννά τους ιστούς στους οποίους εφαρμόζεται και αυτή είναι μια εμπειρία που μας έρχεται από τις μονάδες εγκαυμάτων όπου και πρωτοχρησιμοποιήθηκε.

Έτσι είναι μια εκπληκτική λύση για τις περισσότερες από τις παθήσεις του τριχωτού και των μαλλιών αφού προάγει την πύκνωση των μαλλιών και τη βελτίωση της εμφάνισης του τριχωτού. Συνδυάζεται ιδανικά με microneedling, fractional lasers, RF για ένα βέλτιστο αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.