Αιμαγγειώματα

Τα βρεφικά αιμαγγειώματα είναι καλοήθεις αγγειακές βλάβες και αποτελούν το συχνότερο όγκο των μαλακών μορίων της βρεφικής ηλικίας.

#Hemangiomas

Αιμαγγειώματα

Τα βρεφικά αιμαγγειώματα είναι καλοήθεις αγγειακές βλάβες και αποτελούν το συχνότερο όγκο των μαλακών μορίων της βρεφικής ηλικίας. Ορισμένα αιμαγγειώματα μπορεί να δημιουργούν αισθητικά προβλήματα, εξελκώσεις ή ουλές στην καλύτερη περίπτωση,  ή ακόμα και να σχετίζονται με σοβαρότερες καταστάσεις που απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση.

Εκτός από αυτά υπάρχουν και οι αγγειακές δυσπλασίες , πιο σπάνιες διαταραχές εμφανείς κατά τη γέννηση, αυξάνονται ανάλογα με την ανάπτυξη του παιδιού , δεν υποχωρούν, ενώ μπορεί να σημειώσουν και ραγδαία επιδείνωση.

Επίσης άλλες τέτοιου είδους βλάβες είναι οι τριχοειδικές δυσπλασίες, τα ομαλά αιμαγγειώματα οι τηλεαγγειεκτασίες, τα αστεροειδή αιμμαγγειώματα και πλήθος άλλων  αγγειακών βλαβών που μας προκαλούν αισθητικά προβλήματα.

Στην πλειοψηφία τους  οι βλάβες αυτές χρειάζονται ένα εξειδικευμένο λέιζερ που παρέχουμε στο ιατρείο και είναι το  Candela Vbeam Pulsed  Dye Laser. Για όσες βλάβες χρειάζονται επιπλέον αγωγή παρέχεται η ανάλογη  συμβουλευτική και υποστήριξη .

MENU

Search
Close