Χαλάρωση

Και όμως υπάρχει λύση στο αιώνιο πρόβλημα που απασχολεί ακόμη και τις πολύ αδύνατες γυναίκες.

Χαλάρωση

Χαλάρωση

Multipolar RF- Ραδιοσυχνότητες

Η πολυεπίπεδη σύσφιξη!!

Πρωτοποριακή πλατφόρμα η 3-MAXPLUS διαθέτει τρεις πολυπολικές κεφαλές RF υψηλής ισχύος, διαφορετικού μεγέθους, και διαφορετικού βάθους διείσδυσης, οι οποίες θερμαίνουν το δέρμα σε πολλά επίπεδα, στα θερμοθεραπευτικά όρια και προκαλούν έντονη ανάπλαση κολλαγόνου και ελαστίνης. Πλεονέκτημα της μεθόδου επίσης είναι, πως η δράση της  στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος αυξάνουν και τον μεταβολισμό των λιποκυττάρων. Οι πανίσχυρες RF κεφαλές του 3-ΜΑΧPLUS εντυπωσιάζουν με το αποτέλεσμα που δίνουν στην σύσφιξη, την μείωση όγκου και την βελτίωση της υφής του δέρματος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Νήματα

Τα νήματα είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του σώματος χωρίς επέμβαση. Τα νήματα PDO είναι 100% βιο-απορροφήσιμα. Σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και στηρίζει τους ιστούς του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο. Αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για την ήπια ή ακόμα και τη σημαντική χαλάρωση.

Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι σε μία μόλις συνεδρία έχουμε ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς νυστέρι, τομές και ράμματα. Ανάλογα με το πρόβλημα και την επιθυμία του ασθενή, μπορούν να εφαρμοστούν είτε PDO νήματα ,είτε νήματα ανόρθωσης COG.

Σε περιοχές του σώματος όπου η χαλάρωση είναι ορατή, τα νήματα αποτελούν μια εντυπωσιακή και ταυτόχρονα ασφαλή και άμεση λύση . Το δέρμα ενισχύεται , η περιοχή ανορθώνεται και το περίγραμμα του σώματος σμιλεύεται.

Τα Νήματα Σώματος – κύριο συστατικό των οποίων είναι η Πολυδιοξανόνη (Polydioxanone) – εισάγονται με τη βοήθεια μιας ατραυματικής βελόνας κάτω από την επιφάνεια του δέρματος και ο μικροτραυματισμός αυτός καθώς και η διαδικασία απορρόφησης των νημάτων, διεγείρει την σύνθεση κολλαγόνων ινών και ελαστίνης, πρωτεϊνών που χαρίζουν σφριγηλότητα και σύσφιγξη, με αποτέλεσμα θεαματική αισθητική βελτίωση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Smartlipo

Αποτελεί το καμάρι του ιατρείου μου αναφορικά με τις θεραπείες σώματος. Είναι η απόλυτη μέθοδος οριστικής απαλλαγής από το τοπικό πάχος εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Το smartlipo αποτελεί σύστημα λιπόλυσης εγκεκριμμένο από το FDA της Αμερικής (2006) και αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη λιποαναρρόφηση. Είναι minimal invasive μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε πλήθος περιοχών όπως κοιλιά , γλουτοί, μέση ,love handles, αλλά και χέρια, γόνατα, στήθος (περιπτώσεις γυναικομαστίας ), λαιμό , διπλοσάγωνο, καθώς και μικρές περιοχές του προσώπου. Δίνει δηλαδή λύση ακόμα και σε περιοχές που μέχρι πρότινος δεν μπορούσαμε να ακουμπήσουμε αποτελεσματικά.

Η εξαιρετικά λεπτή οπτική ίνα του laser ( 2 χιλιοστά) εισέρχεται μέσω του δέρματος στη λιποζώνη και εκπέμπει ένα μήκος κύματος ικανό να υγροποιήσει το λίπος , να το κάνει χυμό και στη συνέχεια να το αναρροφήσουμε και μέσα σε λίγα λεπτά να το απομακρύνουμε μια για πάντα από το σώμα σας. Το τεράστιο πλεονέκτημα της μεθόδου και αυτό που την κάνει να υπερέχει έναντι της κλασικής μεθόδου είναι η σύσφιξη που γίνεται ταυτόχρονα στην περιοχή, λόγω της εφαρμογής του λέιζερ τοπικά .Ο ασθενής δε νιώθει ενόχληση διότι προηγείται τοπική αναισθησία. Η διαδικασία της εκπομπής του λέιζερ είναι ανώδυνη. Ακολουθεί η αναρρόφηση και η συλλογή του λίπους. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και μόνιμο.

Είναι ασφαλής μέθοδος χωρίς σημαντικές παρενέργειες. Πιθανή είναι η δημιουργία κάποιου μώλωπα τοπικά εξαιτίας του χειρισμού. Δεν γίνονται ράμματα, ούτε υπάρχουν μετεγχειρητικές ουλές. Ο ασθενής φεύγει περιπατητικός από το ιατρείο και επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Πλεονεκτήματα σε σχέση με την κλασική λιποαναρροφηση :
• Δε χρειάζεται γενική αναισθησία
• Είναι ελάχιστα επεμβατικό και γίνεται με ασφάλεια στο ιατρείο χωρίς να χρειάζεται ο ασθενής νοσηλεία.
• Δεν υπάρχουν μετεγχειρητικές ουλές
• Λόγω της ομοιόμορφης εκπομπής του λέιζερ δε δημιουργούνται ανομοιομορφίες στο σώμα όπως με την κλασική μέθοδο.
• Είναι πιο οικονομική θεραπεία από την κλασική λιποαναρρόφηση αφού δεν απαιτούνται έξοδα χειρουργείου και αναισθησιολόγου.
• Είναι ιδανική μέθοδος για όσους ονειρεύονται τα αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης αλλά δεν ήθελαν να υποβάλουν τον εαυτό τους στη διαδικασία ενός επίπονου χειρουργείου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.