Τοπικό πάχος

Ποτέ η αντιμετώπιση του τοπικού πάχους δεν ήταν τόσο αποτελεσματική.

Τοπικό πάχος

Τοπικό πάχος

Smartlipo

Αποτελεί το καμάρι του ιατρείου μου αναφορικά με τις θεραπείες σώματος. Είναι η απόλυτη μέθοδος οριστικής απαλλαγής από το τοπικό πάχος εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Το smartlipo αποτελεί σύστημα λιπόλυσης εγκεκριμμένο από το FDA της Αμερικής (2006) και αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη λιποαναρρόφηση. Είναι minimal invasive μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε πλήθος περιοχών όπως κοιλιά , γλουτοί, μέση ,love handles, αλλά και χέρια, γόνατα, στήθος (περιπτώσεις γυναικομαστίας ), λαιμό , διπλοσάγωνο, καθώς και μικρές περιοχές του προσώπου. Δίνει δηλαδή λύση ακόμα και σε περιοχές που μέχρι πρότινος δεν μπορούσαμε να ακουμπήσουμε αποτελεσματικά.

Η εξαιρετικά λεπτή οπτική ίνα του laser ( 2 χιλιοστά) εισέρχεται μέσω του δέρματος στη λιποζώνη και εκπέμπει ένα μήκος κύματος ικανό να υγροποιήσει το λίπος , να το κάνει χυμό και στη συνέχεια να το αναρροφήσουμε και μέσα σε λίγα λεπτά να το απομακρύνουμε μια για πάντα από το σώμα σας. Το τεράστιο πλεονέκτημα της μεθόδου και αυτό που την κάνει να υπερέχει έναντι της κλασικής μεθόδου είναι η σύσφιξη που γίνεται ταυτόχρονα στην περιοχή, λόγω της εφαρμογής του λέιζερ τοπικά .Ο ασθενής δε νιώθει ενόχληση διότι προηγείται τοπική αναισθησία. Η διαδικασία της εκπομπής του λέιζερ είναι ανώδυνη. Ακολουθεί η αναρρόφηση και η συλλογή του λίπους. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και μόνιμο.

Είναι ασφαλής μέθοδος χωρίς σημαντικές παρενέργειες. Πιθανή είναι η δημιουργία κάποιου μώλωπα τοπικά εξαιτίας του χειρισμού. Δεν γίνονται ράμματα, ούτε υπάρχουν μετεγχειρητικές ουλές. Ο ασθενής φεύγει περιπατητικός από το ιατρείο και επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Πλεονεκτήματα σε σχέση με την κλασική λιποαναρροφηση :
• Δε χρειάζεται γενική αναισθησία
• Είναι ελάχιστα επεμβατικό και γίνεται με ασφάλεια στο ιατρείο χωρίς να χρειάζεται ο ασθενής νοσηλεία.
• Δεν υπάρχουν μετεγχειρητικές ουλές
• Λόγω της ομοιόμορφης εκπομπής του λέιζερ δε δημιουργούνται ανομοιομορφίες στο σώμα όπως με την κλασική μέθοδο.
• Είναι πιο οικονομική θεραπεία από την κλασική λιποαναρρόφηση αφού δεν απαιτούνται έξοδα χειρουργείου και αναισθησιολόγου.
• Είναι ιδανική μέθοδος για όσους ονειρεύονται τα αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης αλλά δεν ήθελαν να υποβάλουν τον εαυτό τους στη διαδικασία ενός επίπονου χειρουργείου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Cavitation

Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής. Μια κεφαλή εφαρμόζεται τοπικά σε επαφή με το δέρμα και ξεκινάει μια κυκλική μάλαξη.

Χρησιμοποιεί τη δύναμη των υπερήχων για να δονήσει και τελικά να σπάσει τα λιποκύτταρα ώστε αυτά να απομακρυνθούν στη συνέχεια μέσω των φυσιολογικών μηχανισμών του οργανισμού. Η τεχνολογία εστιασμένων υπερήχων συγκεκριμένης συχνότητας που δρουν στο μεσοκυττάριο χώρο του λιπώδους ιστού, δημιουργούν μικρές κοιλότητες (φυσαλίδες-cavities), γεγονός που οδηγεί στην οριστική και μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και στη ρευστοποίηση του λίπους που περιέχεται σε αυτά (λιπόλυση).

Το 3-MAXPLUS Cavitation, εκπέμποντας σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, είναι αποδεδειγμένα μια αποτελεσματική μη επεμβατική τεχνική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, για την καταστροφή λιποκυττάρων σε οποιαδήποτε περιοχή με περιττό λίπος και για λιπογλυπτική σώματος, με τόσο άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την 1η συνεδρία. Τα λιποκύτταρα απομακρύνονται από τη λιποζώνη με αποτέλεσμα τη μείωση πόντων στην περιοχή και τη βελτίωση της όψης του δέρματος τοπικά. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 30-40λεπτά και πρέπει να επαναλαμβάνεται μια φορά την εβδομάδα για 8-10 θεραπείες.

Απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Aqualix

Πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία λιποδιάλυσης με τη χρήση της εγκεκριμένης αυτής ουσίας η οποία στοχεύει στο λιπώδη ιστό. Με μία ειδική βελόνα ή με τη χρήση κάνουλας διοχετεύεται η ουσία στο λιπώδη ιστό με αποτέλεσμα να προκαλείται διάσπαση των λιποκυττάρων και σταδιακή απομάκρυνση τους από την περιοχή . Απαιτούνται 2 θεραπείες/ μήνα για καλύτερα αποτελέσματα, εκτός αν πρόκειται για μικρή περιοχή όπως ο λαιμός όπου μπορεί να αρκεί και μια μόνο εφαρμογή. Συνήθως συστήνω το συνδυασμό της θεραπείας αυτής με Cavitation ή RF /Vacum RF ανάλογα την περίπτωση αφού ο κάθε ασθενής απαιτεί κατά τη γνώμη μου μια ξεχωριστή περίπτωση οπότε αποφεύγω τις μαζικές προσεγγίσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.