Λιποαναρρόφηση

Αποτελεί το καμάρι του ιατρείου μου αναφορικά με τις θεραπείες σώματος.

Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση

Αποτελεί το καμάρι του ιατρείου μου αναφορικά με τις θεραπείες σώματος. Είναι η απόλυτη μέθοδος οριστικής απαλλαγής από το τοπικό πάχος εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Το smartlipo αποτελεί σύστημα λιπόλυσης εγκεκριμμένο από το FDA της Αμερικής (2006) και αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη λιποαναρρόφηση. Είναι minimal invasive μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε πλήθος περιοχών όπως κοιλιά , γλουτοί, μέση ,love handles, αλλά και χέρια, γόνατα, στήθος (περιπτώσεις γυναικομαστίας ), λαιμό , διπλοσάγωνο, καθώς και μικρές περιοχές του προσώπου. Δίνει δηλαδή λύση ακόμα και σε περιοχές που μέχρι πρότεινος δεν μπορούσαμε να ακουμπήσουμε αποτελσματκά.

Η εξαιρετικά λεπτή οπτική ίνα του laser ( 2 χιλιοστά) εισέρχεται μέσω του δέρματος στη λιποζώνη και εκπέμπει ένα μήκος κύματος ικανό να υγροποιήσει το λίπος , να το κάνει χυμό και στη συνέχεια να το αναρροφήσουμε και μέσα σε λίγα λεπτά να το απομακρύνουμε μια για πάντα από το σώμα σας. Το τεράστιο πλεονέκτημα της μεθόδου και αυτό που την κάνει να υπερέχει έναντι της κλασικής μεθόδου είναι η σύσφιξη που γίνεται ταυτόχρονα στην περιοχή, λόγω της εφαρμογής του λέιζερ τοπικά .Ο ασθενής δε νιώθει ενόχληση διότι προηγείται τοπική αναισθησία. Η διαδικασία της εκπομπής του λέιζερ είναι ανώδυνη. Ακολουθεί η αναρρόφηση και η συλλογή του λίπους. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και μόνιμο.

Είναι ασφαλής μέθοδος χωρίς σημαντικές παρενέργειες. Πιθανή είναι η δημιουργία κάποιου μώλωπα τοπικά εξαιτίας του χειρισμού. Δεν γίνονται ράμματα, ούτε υπάρχουν μετεγχειρητικές ουλές. Ο ασθενής φεύγει περιπατητικός από το ιατρείο και επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Πλεονεκτήματα σε σχέση με την κλασική λιποαναρροφηση :
• Δε χρειάζεται γενική αναισθησία
• Είναι ελάχιστα επεμβατικό και γίνεται με ασφάλεια στο ιατρείο χωρίς να χρειάζεται ο ασθενής νοσηλεία.
• Δεν υπάρχουν μετεγχειρητικές ουλές
• Λόγω της ομοιόμορφης εκπομπής του λέιζερ δε δημιουργούνται ανομοιομορφίες στο σώμα όπως με την κλασική μέθοδο.
• Ειναι πιο οικονομική θεραπεία από την κλασική λιποαναρρόφηση αφού δεμ απαιτούνται έξοδα χειρουργείου και αναισθησιολόγου.
• Είναι ιδανική μέθοδος για όσους ονειρεύονται τα αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης αλλά δεν ήθελαν να υποβάλουν τον εαυτό τους στη διαδικασία ενός επίπονου χειρουργείου.