Κυτταρίτιδα

Mάθε όσα δεν ξέρεις για την κυτταρίτιδα και τις θεραπείες που υπάρχουν.

Κυτταρίτιδα

Κυτταρίτιδα

Smartlipo

Αποτελεί το καμάρι του ιατρείου μου αναφορικά με τις θεραπείες σώματος. Είναι η απόλυτη μέθοδος οριστικής απαλλαγής από το τοπικό πάχος εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Το smartlipo αποτελεί σύστημα λιπόλυσης εγκεκριμμένο από το FDA της Αμερικής (2006) και αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη λιποαναρρόφηση. Είναι minimal invasive μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε πλήθος περιοχών όπως κοιλιά , γλουτοί, μέση ,love handles, αλλά και χέρια, γόνατα, στήθος (περιπτώσεις γυναικομαστίας ), λαιμό , διπλοσάγωνο, καθώς και μικρές περιοχές του προσώπου. Δίνει δηλαδή λύση ακόμα και σε περιοχές που μέχρι πρότινος δεν μπορούσαμε να ακουμπήσουμε αποτελεσματικά.

Η εξαιρετικά λεπτή οπτική ίνα του laser ( 2 χιλιοστά) εισέρχεται μέσω του δέρματος στη λιποζώνη και εκπέμπει ένα μήκος κύματος ικανό να υγροποιήσει το λίπος , να το κάνει χυμό και στη συνέχεια να το αναρροφήσουμε και μέσα σε λίγα λεπτά να το απομακρύνουμε μια για πάντα από το σώμα σας. Το τεράστιο πλεονέκτημα της μεθόδου και αυτό που την κάνει να υπερέχει έναντι της κλασικής μεθόδου είναι η σύσφιξη που γίνεται ταυτόχρονα στην περιοχή, λόγω της εφαρμογής του λέιζερ τοπικά .Ο ασθενής δε νιώθει ενόχληση διότι προηγείται τοπική αναισθησία. Η διαδικασία της εκπομπής του λέιζερ είναι ανώδυνη. Ακολουθεί η αναρρόφηση και η συλλογή του λίπους. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και μόνιμο.

Είναι ασφαλής μέθοδος χωρίς σημαντικές παρενέργειες. Πιθανή είναι η δημιουργία κάποιου μώλωπα τοπικά εξαιτίας του χειρισμού. Δεν γίνονται ράμματα, ούτε υπάρχουν μετεγχειρητικές ουλές. Ο ασθενής φεύγει περιπατητικός από το ιατρείο και επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Πλεονεκτήματα σε σχέση με την κλασική λιποαναρροφηση :
• Δε χρειάζεται γενική αναισθησία
• Είναι ελάχιστα επεμβατικό και γίνεται με ασφάλεια στο ιατρείο χωρίς να χρειάζεται ο ασθενής νοσηλεία.
• Δεν υπάρχουν μετεγχειρητικές ουλές
• Λόγω της ομοιόμορφης εκπομπής του λέιζερ δε δημιουργούνται ανομοιομορφίες στο σώμα όπως με την κλασική μέθοδο.
• Είναι πιο οικονομική θεραπεία από την κλασική λιποαναρρόφηση αφού δεν απαιτούνται έξοδα χειρουργείου και αναισθησιολόγου.
• Είναι ιδανική μέθοδος για όσους ονειρεύονται τα αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης αλλά δεν ήθελαν να υποβάλουν τον εαυτό τους στη διαδικασία ενός επίπονου χειρουργείου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Celuerase

Με ειδικό χειρουργικό εργαλείο, αποκολλούμε το έδαφος των εντυπωμάτων που προκαλεί η κυτταρίτιδα στο δέρμα, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού που είναι τόσο αντιαισθητική για όλες μας. Συνολικά η εμφάνιση της περιοχής βελτιώνεται με ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό τρόπο. Ο συνδυασμός με άλλες θεραπείες, απογειώνει το αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Vacuum RF

Σύσφιξη και αποσυμφόρηση!!

Το 3-MAXPLUS παρουσιάζει το πλέον αποτελεσματικό μηχανικό λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας, με ταυτόχρονη πολυεπίπεδη σύσφιξη, που λειτουργεί πραγματικά βαθιά στους ιστούς και αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος. Η ισχυρή ρυθμική αναρρόφηση που διαθέτει, αυξάνει το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας μειώνοντας τις κατακρατήσεις υγρών στην περιφέρεια, καθώς το 10% των εξωκυττάριων υγρών του σώματος στην περιφέρεια παροχετεύεται μέσω της λεμφικής οδού.

Είναι μια θεραπεία που συστήνω ανεπιφύλακτα και οι ασθενείς αναζητούν φανατικά εφόσον τη δοκιμάσουν γιατί δίνει μια ηχηρή απάντηση στην επίμονη κυτταρίτιδα, στρώνοντας φοβερά το πόδι και αλλάζοντας του πραγματικά τη όλη εμφάνιση. Την επαναλαμβάνω προσωπικά δυο φορές το χρόνο.

Είναι ευχάριστη, ανώδυνη, μη επεμβατική μέθοδος διάρκειας 20 λεπτών ανά περιοχή.
Απαιτούνται 6-8 θεραπείες με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ήδη ορατά από την 2η-3η θεραπεία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.