Κουρασμένα Μάτια / Μαύροι Κύκλοι

Ένα πρόβλημα που μέχρι πρόσφατα δεν είχε ικανοποιητική λύση , όχι πια…

Κουρασμένα Μάτια / Μαύροι Κύκλοι

Κουρασμένα Μάτια / Μαύροι Κύκλοι

Fillers για την περιοχή των ματιών

Η ευαίσθητη περιοχή των ματιών  απασχολεί τόσο τους ασθενείς όσο και τους γιατρούς στο βαθμό επιλογής της καταλληλότερης θεραπείας. Τα fillers υαλουρονικού οξέος δίνουν πολλές φορές μια μαγική λύση στο πρόβλημα των μαύρων κύκλων και την εμφάνιση του περιοφθαλμικής περιοχής στο σύνολο της. Εξειδικευμένα και ΜΟΝΟ υλικά ενδείκνυνται για την εφαρμογή αυτή, απαιτείται προσεκτική αξιολόγηση των ασθενών  αφού δεν μπορεί πάντα να εφαρμοστεί σε όλους και η τοποθέτηση απαιτεί έμπειρο γιατρό εξειδικευμένο στη συγκεκριμένη τεχνική .

Εφαρμόζω την θεραπεία αυτή  καθημερινά σε μεγάλο αριθμό ασθενών και χαίρομαι ειλικρινά να βλέπω χαρούμενους ασθενείς απαλλαγμένους επιτέλους από τους αντιαισθητικούς μαύρους κύκλους !

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Peeling για την περιοχή των ματιών

Aυτή τη μοναδική τεχνική την οποία δημοσιεύσαμε πρώτοι ως τμήμα του νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός  και εφαρμόζεται πια σε ολόκληρο τον κόσμο λειτουργεί ως εξής : μια ειδική ουσία εφαρμόζεται περιμετρικά στην περιοχή των ματιών για ορισμένο χρόνο και στη συνέχεια αφαιρείται.  Ακολουθεί ήπια απολέπιση τις επόμενες μέρες που οδηγεί σε σταδιακό αποχρωματισμό και βελτίωση της όψης του δέρματος και του χρώματος της περιοχής . επαναλαμβάνεται από 2-4 φορές αναλόγως του προβλήματος και της ποσότητας της χρωστικής. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά !

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Fractional Laser/  Madonna lift

Η γνωστή εφαρμογή του fractional laser που γνωρίζεται πιθανώς για το πρόσωπο εφαρμόζεται με ειδική παραμετροποίηση στην περιοχή του άνω και κάτω βλεφάρου αλλά και γύρω από τα μάτια. Τις επόμενες ημέρες ακολουθεί απολέπιση , εφαρμόζουμε αναπλαστικές κρέμες ενώ το δέρμα αναγεννάτε, συσφίγγεται και βελτιώνεται ο χρωματικός του τόνος. Είναι η αγαπημένη θεραπεία της Madonna…

RF

Με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων του μοναδικού συστήματος 3MAX παρέχουμε στην περιοχή τω ματιών μια ενισχυμένη σύσφιξη . Η εφαρμογή αυτή εξαναγκάζει το δέρμα μέσα από μια φυσική διαδικασία να κάνει σημαντικό remodeling στο κολλαγόνο του με αποτέλεσμα να ενισχύεται η ευαίσθητη περιοφθαλμική περιοχή. Απαιτεί επαναληπτικότητα , ο σχεδιασμός της θεραπείας διαμορφώνεται για τον κάθε ασθενή προσωπικά.

Botox

Το αγαπημένο μας botox δίνει λύσεις και για αυτή την περιοχή βελτιώνοντας τις λεπτές γραμμές στο πόδι της χήνας και λόγω της τάσης που δημιουργεί στην περιοχή βελτιώνει τη ρυτίδωση και εμμέσως έχει ένα σημαντικό αποτέλεσμα στους μαύρους κύκλους δίνοντας μας μια πιο ξεκούραστη όψη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.