Αποτρίχωση

Τα εκατοντάδες ατομα που μας έχουν εμπιστευτεί για την αποτρίχωση τους θα σας διαβεβαιώσουν ότι σίγουρα δε θα πετάξετε τα χρήματα σας.

Αποτρίχωση

Αποτρίχωση με όλα τα είδη τεχνολογίας

Τα εκατοντάδες ατομα που μας έχουν εμπιστευτεί για την αποτρίχωση τους θα σας διαβεβαιώσουν ότι σίγουρα δε θα πετάξετε τα χρήματα σας. Και αυτό γιατί παρέχοντας όλες τις τεχνολογίες αποτρίχωσης έχουμε μία απάντηση για κάθε διαφορετικό είδος τριχοφυίας και το κάνουμε πολύ υπέυθυνα .

Ο Αλεξανδρίτης Candela Laser Pro U είναι ένα μηχάνημα που δε χρειάζεται συστάσεις…. αφού θεωρείται ίσως η καλύτερη μέθοδος αποτρίχωσης στον κόσμο. Αποτελέσματα άμεσα , σε λίγες θεραπείες. Αποτελέσματα μόνιμα που μας διακαιώνουν. Το διοδικό laser με διαφορετική τεχνολογία προσφέρει τη λύση σε ορισμένους φωτότυπους αλλά και είδη τριχοφυίας που χρειάζονται μια διαφορετική προσέγγιση. Το ιατρείο μας επίσης διαθέτει IPL καθώς και συσκευή ηλεκτρόλυσης για πιο ειδικές προσεγγίσεις.

Αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας σε αυτή τη θεραπεία για να συνειδητοποιήσετε στο τέλος ότι ήταν το καλύτερο δώρο που κάνατε ποτέ στον εαυτό σας….