Morpheus8: Βρήκαμε το απόλυτο μηχάνημα για σύσφιξη μέχρι τις διακοπές

Εάν ψάχνετε το απόλυτο μηχάνημα αναδόμησης, σύσφιξης και ανάπλασης για την επιδερμίδα του σώματος και του προσώπου μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές σας, τότε το Morpheus8 Pro είναι η καλύτερη επιλογή.

Η αλήθεια είναι πως πριν τις διακοπές και την παραλία, όλοι έχουμε την τάση να προσέχουμε περισσότερο τη διατροφή μας, να κάνουμε περισσότερη γυμναστική και να πίνουμε πιο πολύ νερό, ωστόσο πολλές φορές μπορεί να μην καταφέρουμε να δημιουργήσουμε το ιδανικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Έτσι, το Morpheus8 Pro έρχεται σαν την ιδανική λύση, η οποία έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις τόσο των γιατρών, όσο και των ασθενών λόγω των θεαματικών αποτελεσμάτων που προσφέρει γρήγορα και αναίμακτα για όλες τις περιπτώσεις. Με λίγα λόγια, πρόκειται για το ιδανικό μηχάνημα λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές και φυσικά μετά από αυτές.

Το Morpheus8 Pro είναι ένα απολύτως ασφαλές και αποτελεσματικό μηχάνημα, το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων για να προσφέρει στο πρόσωπο, τον λαιμό και το σώμα ανάπλαση και σύσφιξη. Αυτό που χρειαζόμαστε δηλαδή, λίγο πριν τις διακοπές μας.

Έτσι, αν ψάχνετε το ιδανικό μηχάνημα για να βελτιώσετε θεαματικά την εξωτερικής σας εμφάνιση ενόψει καλοκαιριού, τότε το Morpheus8 Pro αποτελεί την ιδανικότερη λύση. Ειδικά, αν αναζητάτε τρόπους για να βελτιώσετε αισθητά την εμφάνισή σας χωρίς λέιζερ ή χειρουργική επέμβαση, μόλις βρήκατε το μηχάνημα που χρειάζεστε.

H διαδικασία του Morpheus8 Pro

Η διαδικασία για την εκπόνηση της θεραπείας μέσω του μηχανήματος Morpheus8 Pro είναι ιδιαίτερα απλή, γρήγορη και αποτελεσματική. Αφού, πρόκειται για μια εξωτερική διαδικασία που δεν απαιτεί αναισθησία, καθώς οι ασθενείς δεν αισθάνονται ιδιαίτερη δυσφορία κατά τη διάρκεια.

Τα βήματα για να λάβει χώρα το Morpheus8 Pro είναι:

  • Εφαρμογή μια αναισθητικής κρέμας στις περιοχές που ο ασθενής επιθυμεί να βελτιώσει. 
  • Χρήση συσκευής, που παρέχει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων μέσω μικρο-βελονών, στην επιφάνεια του δέρματος. Όλη η διαδικασία γίνεται μέσα από υπερήχους.
  • Συσκευή ραδιοσυχνοτήτων, η οποία διαθέτει άκρες με διάφορα βάθη για να αυξηθεί ή να μειωθεί το ποσό της ραδιοσυχνότητας που λαμβάνει το δέρμα του ασθενή, ώστε να επιτευχθούν και ομοιόμορφα αποτελέσματα χωρίς ερεθισμούς.  

Έτσι, μέσα σε μίαμιση ώρα έχετε τα αποτελέσματα που ονειρεύεστε χωρίς ερεθισμούς και πόνο.

Πού μπορείτε να εφαρμόσετε το Morpheus8 Pro; 

Το Morpheus8 Pro μπορεί να εφαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό σε ολόκληρο το σώμα και το πρόσωπο λόγω των ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων. Οι πιο κοινές περιοχές που επιλέγουν οι περισσότεροι ασθενείς και προτείνουν οι περισσότεροι γιατροί είναι: 

  • Ολόκληρο το πρόσωπο 
  • Ο λαιμός, 
  • Τα μπράτσα, 
  • Η εσωτερική πλευρά των μηρών 
  • Ολόκληρη η κοιλιά 
  • Η περιοχή πάνω από τα γόνατα 

Ενώ, ακόμα το Morpheus8 Pro ενδείκνυται για ασθενείς με κυστική ακμή ή σημάδια ακμής. 

Τι πρέπει να κάνετε μετά το πέρας της διαδικασίας;

Σχετικά με το σώμα, τα καλά νέα είναι ότι μετά το πέρας της διαδικασίας μπορεί να έχετε ένα πολύ ελαφρύ πρήξιμο μόνο, το οποίο και εξαφανίζεται με τη χρήση παγοκύστεων. Έτσι, μετά το τέλος της διαδικασίας μπορείτε να πάτε κανονικά στη δουλειά σας και να συνεχίσετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σχετικά με το πρόσωπο, εκεί μπορείτε να αισθανθείτε ένα ελαφρύ τράβηγμα και να το νιώθετε πιο σφιχτό. Αυτή η αίσθηση, θα εξαφανιστεί μέσα σε λίγες ημέρες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο συχνό, όπως το πρήξιμο που μπορεί, επίσης, να συναντήσετε. Το πρήξιμο, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα διαρκεί συχνά κάτι λιγότερο από μία ώρα μετά το τέλος της διαδικασίας. 

Μετά το πέρας της διαδικασίας, οι ασθενείς θα παρατηρήσουν ότι η όψη τους βελτιώνεται σημαντικά. Αυτό συμβαίνει γιατί κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης, το κολλαγόνο συσφίγγει την επιδερμίδα και οι ασθενείς βλέπουν βελτιώσεις στην όψη τους. Το πρόσωπό τους ανασηκώνεται και προστίθεται όγκος στις πιο χαλαρές περιοχές. Ενώ, το σώμα τους γίνεται πιο σφριγηλό.  

Έξι εβδομάδες μετά τη διαδικασία, οι ασθενείς θα δουν τα τελικά αποτελέσματα. Για αυτό τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία να αρχίσετε τη θεραπείας με το Morpheus8 Pro, για να έχετε μέχρι τις διακοπές σας κορυφαία αποτελέσματα. Κλείστε το ραντεβού σας στην κλινική ForBetterSkin.

Βρείτε μας στο Instagram.Recent Posts

Ιστορικό

Kατηγορίες

Μεταστοιχεία