Η κλινική μας

Στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργήθηκε με πολύ προσωπική φροντίδα και αγάπη ένας χώρος που υποδέχομαι τους ασθενείς μου και αποτελεί για μένα το δεύτερο σπίτι μου. Πιστεύω πως βασικός παράγοντας για να μπορέσει να εκμυστηρευτεί κανείς αυτό που τον απασχολεί είναι να αισθάνεται άνετα. Ο δεύτερος παράγοντας είναι η ζεστή ανθρώπινη επαφή που στο χώρο μας θεωρούμε ότι θα βρει. Ελάτε λοιπόν να μοιραστείτε μαζί μας ότι σας απασχολεί και να μπορέσουμε μαζί να βρούμε την κατάλληλη λύση.

Σας περιμένω…

Φωτεινή Μπαγεώργου

Χάρη στην κυρία Φωτεινή Μπαγεώργου, είδα την δερματική μου πάθηση με διαφορετική ματιά. Με τις κατάλληλες συμβουλές, την παρακολούθηση και τις σωστέ θεραπείες, η ατοπική μου δερματίτιδα μοιάζει πια παιχνιδάκι! Την συστήνω ανεπιφύλακτα!
Maria Eleutheriou
#connect

Αφοσιωμένη Ομάδα

Το προσωπικό μας

Πιστεύω πολύ στην εξειδίκευση αλλά και στην ομαδική δουλειά.

Στην προσπάθεια μας να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην κλινική μας αλλά και εξειδικευμένη φροντίδα ,την ομάδα μου συμπληρώνουν έμπειρες αισθητικοί που φροντίζουν να ολοκληρώνονται άψογα οι θεραπείες μας, πλαστικός χειρουργός, διαιτολόγος και πλήθος συνεργατών που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί.

Η υγεία του δέρματος μας είναι υπόθεση συλλογική!