Hydrafacial: O απόλυτος, αναζωογονητικός καθαρισμός προσώπου με τετραπλή δράση! 

Η λεία, λαμπερή και νεανική επιδερμίδα είναι πολυπόθητη για όλους. Τα έλαια, οι κρέμες και οι οροί που χρησιμοποιείτε στην ρουτίνα περιποίησής σας είναι σίγουρα ένα σημαντικό κομμάτι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον σκοπό σας, αλλά χρειάζεστε και αποτελεσματικές θεραπείες, όπως η Hydrafacial.  

H μαγική θεραπεία έχει πολλούς οπαδούς και πραγματοποιείται σε περισσότερες από 80 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ, καθώς προσφέρει άμεσα αποτελέσματα αλλά παράλληλα ευνοεί την μακροπρόθεσμη υγεία της επιδερμίδας. Και τι πιο δελεαστικό από μια θεραπεία που πραγματοποιεί βαθύ καθαρισμό με τον πιο σύγχρονο και ανώδυνο τρόπο; 

Το Hydrafacial θα γίνει το αγαπημένο σας είδος καθαρισμού καθώς εκτός από μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας θα σας εξασφαλίσει μια άμεσα όμορφη και πλήρως αναζωογονημένη επιδερμίδα. 

Τι είναι η θεραπεία Hydrafacial; 

Όταν μιλάμε για το hydrafacial, αναφερόμαστε σε μια μέθοδο που συνδυάζει 3 θεραπείες σε 1.  

Πρόκειται για μια υδροδερμοαπόξεση όπου ακολουθείται μια μη επεμβατική διαδικασία καθαρισμού πολλαπλών βημάτων, η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του χημικού peeling, της εξαγωγής σμήγματος, της ενυδάτωσης αλλά και της αντιοξειδωτικής προστασίας.  

Ο στόχος της θεραπείας είναι να προσφέρει στην επιδερμίδα τα οφέλη των αντιοξειδωτικών, του υαλουρονικού οξέος και των βιταμινών βελτιώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες του προσώπου, καθαρίζοντας τους πόρους και επαναφέροντας την ισορροπία στα λιπαρά και στα ακνεϊκά δέρματα.  

Το μηχάνημα συνδυλαζει μια ισχυρή, σύγχρονη τεχνολογια που επιτυγχάνει καθαρισμό, βελτίωση των ατελειών, βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση. 

Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία Hydrafacial; 

Aν υπάρχει μια θεραπεία που είναι κατάλληλη και για άνδρες και για γυναίκες αλλά και για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία, αυτή είναι η hydrafacial. Mπορεί να εφαρμοστεί κάθε εποχή με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς κανέναν κίνδυνο.  

Είναι αναμφίβολα μια “red carpet treatment” καθώς το γεγονός ότι δεν απαιτείται αποθεραπεία την έχει κάνει την top επιλογή των celebrities για καθαρό και απόλυτα λαμπερό δέρμα σε σύντομο χρόνο.  

Παράλληλα, μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες για πιο ενισχυμένα αποτελέσματα όπως για παράδειγμα η Μεσοθεραπεία. 

 

Στάδια θεραπείας 

Η διαδικασία της Υδροδερμοαπόξεσης Hydrafacial προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μόλις 30 λεπτά και χωρίζεται σε τρία στάδια: 

1ο στάδιο: Υδροδερμαπόξεση 

Η διαδικασία της υδροδερμοαπόξεσης προσφέρει έναν επιφανειακό καθαρισμό και απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα προετοιμάζοντας το δέρμα για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν. Κατά την διάρκεια, εγχέεται γλυκολικό και σαλικυλικό οξύ, δύο ενεργά συστατικά που συμβάλλουν στον βαθύ καθαρισμό των πόρων από ρύπους και στην λείανση της επιδερμίδας. 

2ο στάδιο: Εξαγωγή σμήγματος 

Σε αυτό το στάδιο πραγματοποιείται εξαγωγή σμήγματος και καθαρίζουν βαθια οι πόροι. Ειδικές κεφαλές πιέζουν ελαφρά την επιδερμίδα και παράλληλα εγχύουν ορούς που καθαρίζουν βαθιά διώχνοντας το σμήγμα.  

3ο στάδιο: Ενυδάτωση και αντιοξειδωτική θεραπεία 

Αφού ολοκληρωθεί η εξαγωγή σμήγματος και η επιδερμίδα είναι πλέον απόλυτα καθαρή, εγχέεται ένα ενισχυμένο serum το οποιο προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία. Τα θαυματουργά συστατικά είναι: Υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πεπτίδια.  

Hydrafacial VS Μικροδερμοαπόξεση 

Όπως η θεραπεία Hydrafacial έτσι και η μικροδερμοαπόξεση απολεπίζει την επιδερμίδα. Η βασική διαφορά είναι ότι αυτός ο τύπος απολέπισης με μικρό-κρυστάλλους είναι προτιμότερος για λεπτές γραμμές, ρυτίδες και σημάδια ακμής. Κατά την μικροδερμοαπόξεση επίσης δεν χρησιμοποιούνται οροί. 

Hydrafacial VS Εγχύσεις 

Η μέθοδος των εγχύσεων έχει παρόμοια τεχνολογία και οφέλη με μια θεραπεία Hydrafacial. Και οι δύο είναι διαδικασίες με πολλαπλή δράση καθώς καθαρίζουν, απολεπίζουν και εφαρμόζουν ορούς προσαρμοσμένους σε δερματικά προβλήματα. Ωστόσο, οι εγχύσεις μπορεί στη συνέχεια να προκαλέσουν κάποια ερυθρότητα και ερεθισμό. 

Hydrafacial VS Ραδιοσυχνότητες 

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες (RF) λειτουργεί με τη χρήση θερμικής ενέργειας βαθιά στους ιστούς του δέρματος για να βοηθήσει στην αύξηση του κυτταρικού κύκλου και την παραγωγή κολλαγόνου. Αυτό συμβάλλει στην δημιουργία μια πιο σφικτής και λείας επιδερμίδας.  

Ενώ η HydraFacial όσο και οι ραδιοσυχνότητες αντιμετωπίζουν εξίσου αποτελεσματικά τα σημάδια γήρανσης του δέρματος, ωστόσο όμως δεν περιλαμβάνει απολέπιση ή ορούς. Επίσης, η διαδικασία δεν είναι τελείως ανώδυνη, καθώς αφήνει μια αίσθηση καψίματος και μπορεί να προκληθεί ερυθρότητα μετά από την συνεδρία. 

Γιατί να δοκιμάσετε την θεραπεία Hydrafacial; 

Οι θεραπείες για την περιποίηση του προσώπου είναι σίγουρα πολυάριθμες, και πολλές φορές δυσκολεύεστε να επιλέξετε αυτή που θα αγαπήσει η επιδερμίδα σας. Η Υδροδερμοαπόξεση Hydrafacial είναι από τις πλέον αγαπητές για την πολλαπλή δράση και αποτελεσματικότητά της, και αξίζει να την δοκιμάσετε καθώς πραγματοποιεί: 

  • Απολέπιση 
  • Άμεση ενυδάτωση  
  • Ανάκτηση της ελαστικότητας 
  • Εντυπωσιακή αναζωογόνηση και λάμψη 
  • Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας  
  • Λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων 

Ποιοι δεν πρέπει να πραγματοποιήσετε την θεραπεία και γιατί 

Το HydraFacial ενώ είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες, θα πρέπει να το αποφύγετε εάν έχετε κάποιο ενεργό εξάνθημα, ηλιακό έγκαυμα ή σοβαρή ακμή. 

Εάν επίσης είστε έγκυος, θα πρέπει να το παραλείψετε μιας και μεερικά από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του HydraFacial, όπως το σαλικυλικό οξύ, δεν έχουν ελεγχθεί και δεν έχουν αποδειχθεί ασφαλή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Προτού κλείσετε το ραντεβού σας είναι σημαντικό να λάβετε την σύμφωνη γνώμη του δερματολόγου σας.  

Πριν πραγματοποιήσετε την θεραπεία είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να κάνετε ορισμένες αλλαγές στην ρουτίνα περιποίησής σας. Σας συνιστούμε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε συνταγογραφούμενες κρέμες και ισχυρά ενεργά συστατικά για λίγες ημέρες πριν για να αποφύγετε τον ερεθισμό. 

Μια θεραπεία που δεν προορίζεται μόνο για το πρόσωπο 

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της θεραπείας Hydrafacial είναι ότι δεν περιορίζεται μόνο για εφαρμογή στο πρόσωπο. Μπορεί να εφαρμοστεί και στην πλάτη, βελτιώνοντας την λιπαρότητα και καθαρίζοντας του πόρους αποτρέποντας την τάση για ανάπτυξη ή έξαρση ακμής. Ακόμη, μπορεί να εφαρμοστεί και στο ντεκολτέ προλαμβάνοντας σημάδια γήρανσης και λειαίνοντας την υφή της επιδερμίδας. 

Χρειάζεστε λοιπόν ένα μαγικό ραβδί που θα επαναφέρει την ενυδάτωση, την λάμψη και την ελαστικότητα στην επιδερμίδα σας χωρίς να φοβάστε τις αρνητικές επιδράσεις του καλοκαιριού. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού σας στην Forbetterskinclinic και να μας εμπιστευτείτε. Σας υποσχόμαστε ότι θα αντικρύσετε μια ανανεωμένη και υγιή όψη. Recent Posts

Ιστορικό

Kατηγορίες

Μεταστοιχεία