Είναι η δεύτερη ή τρίτη φράση που συνήθως ακούω όταν κάποια φίλη επισκέπτεται για πρώτη φορά το ιατρείο  μου, με σκοπό να κάνει μια αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπο της και η αλήθεια είναι ότι το κατανοώ .

Με την παρείσφρηση τόσων επιτήδειων ανεκπαίδευτων ,γιατρών ή μη, στον τομέα της δερματολογίας ,της δερματοχειρουργικής  και της αισθητικής ιατρικής , τα αποτελέσματα  προκαλούν  τρόμο στον κόσμο ακόμα και σε μένα την ίδια .

Η  αισθητική ιατρική είναι ένα κομμάτι της ειδικότητας μου που καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της  καθημερινής ιατρικής μου πράξης αλλά και της  ιατρικής μου εκπαίδευσης η οποία πρέπει να σας πω ότι δεν τελειώνει ποτέ .

Αυτού του είδους οι θεραπείες είναι  πράξεις που λατρεύω να κάνω στον εαυτό μου και στους ασθενείς μου  , προϋποθέτουν  όμως άριστη γνώση  , σοβαρή εκπαίδευση, σημαντική εξειδίκευση , και υπευθυνότητα .

Απαιτούν  ένα σεβασμό προς το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος , το Δέρμα , που μόνο οι δερματολόγοι μπορούν να προσφέρουν γιατί  είναι αυτοί που  το σπουδάζουν πολλά χρόνια και μάλιστα είναι οι μονοί .

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δε θα εμπιστευτούν έναν καρδιολόγο να τους χειρουργήσει το γόνατο,τότε ξέρετε γιατί ο δερματολόγος για το πρόσωπό σας αποτελεί μονόδρομο.

Έτσι θα ανοιχτεί μπροστά σας ένας ολόκληρος κόσμος θεραπειών που θα δώσουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που σας απασχολούν και θα σας ανανεώσουν χωρίς το αποτέλεσμα να είναι αστείο ή θλιβερό.

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού  οξέος , το botox, τα skinboosters, τα laser, τα νήματα είναι θεραπείες που μπορούν να σας χαρίσουν ένα φρέσκο και λαμπερό δέρμα.

Συνηθίζω να αφιερώνω πολύ χρόνο στο να ακούω των προβληματισμό των ασθενών μου και να κατανοώ τις ανάγκες τους, αλλά και να δίνω τη συμβουλή μου ως ειδικός προς τη σωστή κατεύθυνση.

Εφαρμόζω τις θεραπείες σταδιακά ώστε να έχει το χρόνο τόσο ο ασθενής όσο και το δέρμα να υποδεχτεί τα υλικά και να τα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Το δέρμα μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερο, οι όγκοι αποκαθίστανται , η επιδερμίδα βελτιώνεται και το πρόσωπο λάμπει.

Λάμπω και εγώ πρέπει να σας πω, όταν κατορθώνω το έντρομο και αγχωμένο πρόσωπο της πρώτης επίσκεψης να μου κλείνει ικανοποιημένο  πια το μάτι με ανακούφιση…

Recent Posts

Ιστορικό

Kατηγορίες

Μεταστοιχεία