Ανήκει στην κατηγορία των superfood και προσωπικά το αγαπώ πολύ…..

Super αντιοξειδωτικό, χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και είναι ένα φυσικό προϊόν πολύ χρήσιμο για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών μας.  Πολλές δε ασθενείς μου ορκίζονται σ αυτό το προϊόν.

Εξαιρετικό καθαριστικό για την αφαίρεση του makeup για τις κανονικές και ξηρές επιδερμίδες, χωρίς να βαραίνει ,με την κατάλληλη χρήση, ακόμη και τις αρκετά λιπαρές.

Συνιστώ να ακολουθεί πλύσιμο του προσώπου με νερό.

Είναι εξαιρετικό για  την ενυδάτωση των χειλιών, αλλά και την προστασία  τους από το κρύο τους χειμερινούς μήνες ή κατά τη διάρκεια αγωγής με ισοτρετινοΐνη ,αγωγή που δίνεται για μέτρια η σοβαρή ακμή .

Αυτό το εκχύλισμα καρύδας ανακουφίζει επίσης της περιοχές του σώματος με εντοπισμένα άγριο, ταλαιπωρημένο δέρμα όπως τους αγκώνες , τα γόνατα  ή τα πέλματα, αλλά  αποτελεί εξαιρετικό ενυδατικό μέσο και για ολόκληρο το σώμα.

Απλώστε μια ικανή ποσότητα σε υγρό δέρμα μετά το ντους και απολαύστε ένα βαθιά ενυδατωμένο και <<ζωηρό>> δέρμα .

Τα μαλλιά σας θα το λατρέψουν αφού θα τους δώσει λάμψη και σώμα. Απλώστε το στις άκρες των μαλλιών σας όσο είναι νωπά, κοιμηθείτε και το πρωί λουστείτε. Το αποτέλεσμα θα είναι ευεργετικό για το στέλεχος της τρίχας ειδικά σε μαλλιά που έχουν υποστεί συνεχείς τεχνικές εργασίες στο κομμωτήριο .

Το coconut oil λόγω της πλούσιας ενυδάτωσης και της ήπιας αντιβακτηριδιακής του δράσης  βοηθάει επικουρικά τις φαρμακευτικές θεραπείες που δίνουμε εμείς οι δερματολόγοι για νοσήματα όπως η ψωρίαση και η ατοπική δερματίτιδα , ανακουφίζοντας σημαντικά το ταλαιπωρημένο δέρμα.

Τέλος θα το αγαπήσουν πολύ οι τετράποδοι φίλοι σας, αφού θα λατρέψουν λίγες σταγόνες coconut oil στα πατουσάκια τους μετά από μια κουραστική βόλτα.

Το χρησιμοποιώ μετά το ντους σε βρεγμένο δέρμα 2-3 φορές την εβδομάδα και βρίσκω ότι με χαλαρώνει μετά από μια κουραστική μέρα στο ιατρείο. Το απλώνω στο δέρμα μου και κοιμάμαι με αυτό. Εκτός των άλλων η μυρωδιά του συντηρεί στο μυαλό μια αίσθηση καλοκαιριού που για μένα είναι πολύτιμη.

Recent Posts

Ιστορικό

Kατηγορίες

Μεταστοιχεία