Η καλύτερη θεραπεία μαλλιών κατά της τριχόπτωσης!

Προηγούμενο Άρθρο Επόμενο Άρθρο

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους ασθενείς που έρχονται να με βρουν στο ιατρείο, τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, είναι η σωστή περιποίηση & φροντίδα των μαλλιών τους. Και ενώ συναντώ πολύ κόσμο με προβλήματα μαλλιών, συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση πόσο μπορεί να επηρεάσει η ποιότητα του τριχωτού τη διάθεση, την ψυχολογία  και την καθημερινότητα καθενός. Αυτό είναι που με κάνει λοιπόν, κάθε φορά που οι ασθενείς μού ζητούν συμβουλές για την εμφάνιση τους, να μην παραλείπω ποτέ να προτείνω κάτι και για το τριχωτό.

Τα συμπτώματα που εμφανίζονται στο τριχωτό της κεφαλής απαιτούν έγκαιρη διάγνωση και άμεση θεραπεία. Και αυτό είναι άκρως σημαντικό, καθώς βάσει μελετών, όταν κάποιος αναζητά ιατρική βοήθεια για την τριχόπτωση, έχει ήδη χάσει περίπου το 20% των μαλλιών του. Οι θεραπείες είναι συνήθως μακροχρόνιες. Θα χρειαστεί να μας απασχολήσουν ορισμένους μήνες, ώστε να πετύχουμε την αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και τη διατήρηση του αποτελέσματος. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνοδεύονται από κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, τα οποία όμως να βοηθούν δραστικά προς την ίδια κατεύθυνση.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις στις οποίες δεν εντοπίζεται κάποιο ιατρικό ζήτημα αλλά τα μαλλιά χρειάζονται στοχευμένη βοήθεια για να διατηρήσουν την υγεία και την ακεραιότητα τους. Ενδεικτικά  τέτοιο προϊόν είναι το Anti-Hair Loss Serum του Nioxin. Πρόκειται για μία θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα που βελτιώνει την ποιότητα της τρίχας και του δέρματος του τριχωτού, προσφέρει πιο πυκνά μαλλιά και μειώνει  την τριχόπτωση σε 8 εβδομάδες. Η σύνθεσή του συνδυάζει καφεΐνη, λαυρικό οξύ, νιασιναμίδη και Sandalore™ και έχει αποδειχτεί κλινικά ότι μειώνει την τριχόπτωση.

Προσωπικά έχω πυκνά και χοντρά μαλλιά. Τους τελευταίους μήνες όμως, τα έβλεπα πιο αδύναμα, ενώ παρατήρησα μία σχετική τριχόπτωση, χωρίς να εντοπίζω νόσο. Χρησιμοποίησα το Anti-hair loss Serum του Nioxin, καθώς δε θεώρησα ότι υπήρχε άμεση ανάγκη φαρμακευτικής αγωγής και πολύ σύντομα, τα αποτελέσματα με δικαίωσαν.

Μετά από σύντομη χρήση του Anti-Hair Loss Serum η τριχόπτωση περιορίστηκε και τα μαλλιά μου ξαναβρήκαν τον όγκο και τη φυσική λάμψη τους. Λάτρεψα, επίσης, το Σύστημα 3 σταδίων του Nioxin με το καταπληκτικό σαμπουάν και τα δυο προϊόντα-θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής και το στέλεχος της τρίχας  αντίστοιχα, που βοήθησαν  στη βελτίωση της υφής των μαλλιών, την  εξισορρόπηση της φυσικής υγρασίας και την  προστασία του χρώματος.

Επομένως είτε ψάχνουμε ένα δραστικό υποστηρικτικό προϊόν να συνοδεύσει τις θεραπείες μας, είτε θέλουμε να δώσουμε ένα boost στα μαλλιά μας, που συχνά το έχουν ανάγκη, ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης είναι απαραίτητο. Το Anti-Hair Loss serum σε συνδυασμό με το κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών σας Σύστημα 3 σταδίων Nioxin θα σας δώσουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, εύκολα και γρήγορα.  Αποτελεί μια ασφαλή και σίγουρη λύση.

 Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Το Nioxin είναι το πιο βραβευμένο Brand για την αραίωση μαλλιών στις ΗΠΑ. Η σειρά αποτελείται από προϊόντα περιποίησης και styling, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για μαλλιά που αντιμετωπίζουν αραίωση και τριχόπτωση. Το Nioxin διανέμεται από την εταιρεία Wella Hellas.